Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα 5 top beauty tips της εβδομάδας

Όλα όσα σου προτείναμε για να είσαι λαμπερή όλη την εβδομάδα!


Κέλλυ Νόβακ

Detox now! 5 αρωματικά νερά για λαμπερό δέρμα το καλοκαίρι

Η καθημερινή ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική με την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Ειδικά με την θερμοκρασία που ανεβαίνει ολοένα  και περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες, η ενυδάτωση του οργανισμού μας γίνεται πιο σημαντική από ποτέ.

Pixel
Pixel

Πώς να προστατέψεις το δέρμα σου φυσικά αυτό το καλοκαίρι

Εφάρμοσε αντιοξειδωτικά τοπικά

Ενώ το να τρως αντιοξειδωτικές τροφές αυξάνει τις ελεύθερες ρίζες (χημικές ενώσεις που έχουν να κάνουν με την προστασία του δέρματος από την γήρανση) στο σώμα, εφαρμόζοντας αντιοξειδωτικά τοπικά στην επιδερμίδα σου θα αυξήσει στις ελεύθερες ρίζες μέχρι και στο δέρμα –όχι μόνο τον οργανισμό. Ψεκάζοντας για παράδειγμα πράσινο τσάι (το οποίο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες) στο πρόσωπο που έχεις βράσει με νερό, τότε επιτρέπεις στο δέρμα σου να φαίνεται πιο φωτεινό, ελαφρύ ενώ το προστατεύεις από την απώλεια βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων.

Χρειάζεσαι μόλις 3 υλικά για να το πιο δροσερό face mist

Και κάτι ήξερε η πολυλατρεμένη Ντένυ Μαρκορά, μιας και ένα face mist είναι το μυστικό για μια πάντα ενυδατωμένη επιδερμίδα. Και ξέρεις, τώρα που είναι καλοκαίρι είναι ακόμα πιο κρίσιμο να υπάρχει ένα τέτοιο προϊόν στην τσάντα σου. Όχι για την παραλία μόνο. Και για την πόλη, την βόλτα σου, το γραφείο. Όπου και αν είσαι μια δόση από ένα δροσιστικό mist είναι απαραίτητη.

Αυτό είναι το πιο κομψό και πανεύκολο καλοκαιρινό μανικιούρ

Πιστεύω πολύ στο γεγονός ότι πρέπει να έχουμε πάντα περιποιημένα άκρα. Άνδρες-γυναίκες, χειμώνα-καλοκαίρι. Τα περιποιημένα άκρα δεν σημαίνει ότι πρέπει τα νύχια μας να είναι συνέχεια βαμμένα στην εντέλεια, να έχουμε περίπλοκα σχέδια σε αυτά ή τις τελευταίες τάσεις στα μανικιούρ!

Παρόλα αυτά, όταν ένα μανικιούρ είναι κομψό και εύκολο στην εκτέλεσή του, γιατί να μην το κάνουμε; Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που αναζητάμε περισσότερο ένα εντυπωσιακό χρώμα ή σχέδιο για τα νύχια μας, το οποίο όμορφα θα ταιριάζει με το ηλιοκαμένο δέρμα μας! Ε, λοιπόν, εγώ το βρήκα! Και το έκανα κι όλας!

Tο απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Κάνε contouring. Η τεχνική του contouring θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα φυσικά ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Αν δεν έχεις μαυρίσει καθόλου, χρησιμοποίησε αποχρώσεις που δεν είναι πολύ σκούρες για να είναι το look σου όσο πιο φυσικό γίνεται.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Μαΐου

Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου