Skip to main content

BEAUTY NEWS

Eίναι το πετρόλ χρώμα η νέα τάση στα μαλλιά;

Ερευνούμε όλες τις πιθανότητες που μας οδήγησαν σε αυτή την σκέψη!


Κέλλυ Νόβακ

Εντάξει, είναι πολλά τα μακιγιάζ, τα χτενίσματα, τα κουρέματα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, που μπορεί να δει κανείς, στα Fashion Weeks.

Pixel

Νομίζω ότι πλέον τα έχουμε δει όλα! Τίποτα δεν μπορεί να μας φανεί πια περίεργο, αντιθέτως, ό,τι πιο περίεργο, τόσο περισσότερο…. «γουστάρουμε»!

Και ίσως τα πετρόλ μαλλιά που είδαμε στο show του οίκου Fendi να μην είναι ό,τι πιο ριζοσπαστικό (εδώ έχουμε δει να γίνονται τάση τα rainbow hair), αλλά είναι σίγουρα κάτι που μας κέντρισε (ίσως και κέρδισε;) το ενδιαφέρον.

Pixel

Οκέι, ρεαλιστικά δεν έχουμε δει πώς είναι αυτή η απόχρωση, καθώς θεωρώ ότι στα runways τα πράγματα είναι σίγουρα πιο επαγγελματικά, πιο περιποιημένα, πιο στιλιζαρισμένα. Και σίγουρα, μοντέλα όπως η Gigi Hadid ή η Kendall Jenner και η Kaia Gerber είναι από τους ανθρώπους που μπορούν να υποστηρίξουν πολλά πράγματα πάνω τους –είναι η δουλειά τους εξάλλου.

https://www.instagram.com/p/BZTT_s5BSSg/

https://www.instagram.com/p/BZUpi60Fqz3/?taken-by=fendi

https://www.instagram.com/p/BZUCWmdFNtn/?taken-by=fendi

https://www.instagram.com/p/BZTxkfAFoCC/?taken-by=fendi

https://www.instagram.com/p/BZTgwfmF_ZP/?taken-by=fendi

Παρόλα αυτά, δεν θεωρώ ότι η απόχρωση αυτή, είναι μία που δεν «υλοποιείται» και σε πιο πρακτικό επίπεδο, σε μια καθημερινή γυναίκα. Ίσως αν υιοθετηθεί σαν λεπτομέρεια, στα μαλλιά μιας γυναίκας, όπως έγινε και στα μοντέλα του show της Fendi, τότε σίγουρα τα πράγματα να είναι πιο απλά. Αλλά νομίζω ότι λόγω του ότι η μπλε, navy αυτή απόχρωση είναι αρκετά «κοντά» στα καστανά ή μαύρα μαλλιά, να είναι at the end of the day, μια αρκετά «ήσυχη» απόχρωση.

Αλλά τα πράγματα σίγουρα δεν χρειάζεται να είναι «μονότονα». Οι επιλογές είναι πολλές σίγουρα και η κάθε γυναίκα, αν αποφασίσει να επιλέξει ένα τέτοιο χρώμα, να μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μεγάλη ποικιλία, διαφορετικών αποχρώσεων: από το «μουντό» navy, μέχρι και το πιο… δροσερό του aquamarine οι επιλογές είναι σίγουρα πολλές!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.