Το τρικ που θα σε απαλλάξει από τους μαύρους κύκλους - AllYou.gr

Search

Το τρικ που θα σε απαλλάξει από τους μαύρους κύκλους

Δοκίμασε το, και θα δεις!

25 Δεκεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Δεν υπάρχει νομίζω γυναίκα στον κόσμο, που να μην έχει μαύρους κύκλους. Άλλες σε πιο έντονο βαθμό, άλλες σε λιγότερο. Όλες κάποια στιγμή της ζωής μας, έχουμε… ταλαιπωρήσει τόσο τον οργανισμό μας, ώστε ούτε πολύ να ξεκουραζόμαστε, ούτε πολύ να κοιμόμαστε. Αυτό φυσικά, έχει ως αποτέλεσμα και την εμφάνιση των γνωστών-άγνωστων επισκεπτών…

Παρόλα αυτά, η έλλειψη ύπνου, δεν είναι ο μόνος λόγος που μπορεί να έχεις μαύρους κύκλους. Πρόσφατα, o δερματολόγος της Kim Kardashian, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που εμφανίζουμε αυτά τα… σκοτεινά σημάδια, κάτω από τα μάτια.

Η Kim όντας η πλέον beauty guru στα θέματα της ομορφιάς, και προσέχοντας εξαιρετικά την επιδερμίδα της, έχει σίγουρα ένα πολύ καλό δέρμα. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν έχει και μαύρους κύκλους! Με αφορμή λοιπόν, αυτούς, έδωσε την ευκαιρία στον δερματολόγο της, Dr. Lancer, μέσω του app της, να δώσει στον κόσμο την… επιστημονική εξήγηση που εμφανίζουμε μαύρους κύκλους.

Για εμάς, που εμφανίζουμε συχνά αυτά τα σημάδια, υπάρχει συγκεκριμένος λόγος: είναι ο τρόπος που κοιμόμαστε! Αν σου αρέσει να κοιμάσαι στο πλάι, ή μπρούμητα αυτό ενισχύει την εμφάνιση μαύρων κύκλων, καθώς οι στάσεις αυτές καταπονούν την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Αν λοιπόν, κοιμάσαι ανάσκελα και δεν θα εμφανίζεις μαύρους κύκλους τόσο συχνά, αλλά και αποφεύγεις από το να εμφανιστούν πρόωρα ρυτίδες στο πρόσωπο, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος, όπως το στήθος.

Αυτά τα τρικ λοιπόν, παράλληλα με την κατάλληλη θεραπεία ομορφιάς, και μια βραδιά καλού ύπνου, θα βοηθήσουν την κατάσταση.

Τι μπορεί να περιλαμβάνει μία θεραπεία κατά των μαύρων κύκλων

-Μια μάσκα κατά των μαύρων κύκλων

-Κρέμα ματιών ή κάποιο ενυδατικό έλαιο που «ανοίγει» το χρώμα του δέρματος στην περιοχή αυτή (ένα τέτοιο έλαιο χρησιμοποιεί και η Kim K.!)

-Πίνε πολύ νερόΑκολούθησε το allyou στο Instagram!