Το scrunchie μπαίνει και πάλι στα χτενίσματά μας - AllYou.gr

Search

Το scrunchie μπαίνει και πάλι στα χτενίσματά μας

Το αξεσουάρ για τα μαλλιά του ’80, επιστρέφει!

20 Νοεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Αναμενόμενο πιστεύω ήταν. Να γίνει δηλαδή το scrunchie και πάλι της μόδας. Όλα τα προγνωστικά το έδειχναν. Με το που επέστρεψαν τα ‘80s στις ντουλάπες μας, ήταν αναπόφευκτο να μην επιστρέψει και αυτό το τόσο απαραίτητο για τις εμφανίσεις μας, αξεσουάρ!

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ πάντως είχα μικρή ένα τέτοιο λαστιχάκι για μαλλιά. Για την ακρίβεια, είχα παραπάνω από ένα! Είχε σε όλα τα χρώματα και πολλά διαφορετικά μοτίβα: ριγέ, φλοράλ. Τα πάντα. Έπρεπε να ταιριάζουν με τα ρούχα μου βλέπεις.

Και να λοιπόν, που 15 χρόνια μετά, πρέπει να «ξεθάψω» τα παλιά μου (σκονισμένα) scrunchies! Από την στιγμή που το είδαμε την πασαρέλα των Spring 2018 συλλογών, το frenzy αυτού του αξεσουάρ ήταν αναπόφευκτο!

Έχει γίνει τέτοιος χαμός πλέον, με αυτό το αξεσουάρ που μέχρι και η Jen Atkin (από τις πιο γνωστές hairstylists του χώρου), κυκλοφόρησε την δική της, χριστουγεννιάτικη συλλογή από scrunchies!

Απόδειξη οι παρακάτω φωτογραφίες, παλιές και πιο πρόσφατες, που αποδεικνύουν ότι αυτό το αξεσουάρ έχει ακόμη την ίδια παιδικότητα, αλλά και (περιέργως) swag που θα δώσουν στις εμφανίσεις σου μια μοντέρνα αθωότητα!

 

chic_scrunchie_01.jpg

Bella Hadid

 

chic_scrunchie_02.jpg

Selena Gomez

 

chic_scrunchie_03.jpg

Mansur Gavriel spring 2018

 

chic_scrunchie_04.jpg

Sarah Jessica Parker

 

chic_scrunchie_05.jpg

Hailey Baldwin

 

chic_scrunchie_06.jpg

chic_scrunchie_07.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!