Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πώς θα ήταν οι αγαπημένες σου ηρωίδες του Disney με σγουρά μαλλιά;

Ξεκαρδιστικά Illustrations μας επιβεβαιώνουν ότι τα σγουρά μαλλιά είναι και πάλι της μόδας (αν και δεν έφυγαν ποτέ από αυτή)…


Κέλλυ Νόβακ

Zω 30 χρόνια "παρέα" με τα σγουρά και ατίθασα μαλλιά μου. Αχ, αν μπορούσα να σου πω κάθε τρελή ιστορία που έχω περάσει μαζί τους. Από την φορά που μπλέχτηκαν ένα καλοκαίρι σε έναν ανεμιστήρα, όταν «κατά λάθος» (ακόμα πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες) ένας φίλος μου ενώ άναβε τσιγάρο δίπλα μου, μια τούφα… άρπαξε και πήρε φωτιά (είδες που το κάπνισμα σκοτώνει ΚΑΙ τα μαλλιά;), μέχρι και την φορά που κόλλησαν σε ένα κούμπωμα Velcro ενός μπουφάν μου, έχοντας ως αποτέλεσμα αρκετά «θύματα», aka τρίχες κολλημένες επάνω.

Ναι, είναι πολλές ιστορίες και τα ευτράπελα που έχω περάσει με τα φυσικά σγουρά μου, τα οποία δεν θα άλλαζα με τίποτα! Ακόμη και αν με ταλαιπωρούν κάθε πρωί –ειδικά όταν έχει υγρασία-, ακόμα και αν δεν δείχνω τόσο περιποιημένη σαν τα κορίτσια στα περιοδικά ή σαν τις αγαπημένες μου πριγκίπισσες της Disney που έχουν πλούσια ίσια μαλλιά, και που μπορούν να κάνουν ό,τι χτένισμα θέλουν!

Αν έχεις και εσύ σγουρά μαλλιά, ξέρω, με καταλαβαίνεις. Και ξέρεις ποια είναι τα καλά νέα; Τα σγουρά μαλλιά είναι «τάση». Πάντα είναι «τάση», είναι διαχρονικές οι μπούκλες εξάλλου, αλλά με την άνοδο της μόδας του ’80 στην μόδα και την ομορφιά, να, που οι μπούκλες κάνουν… comeback.

Απόδειξη, τα παρακάτω χιουμοριστικά illustrations! Η Ινδή comic artist και περήφανη σγουρομάλλα Angela Mary Vaz, έβαλε την φαντασία της να δουλέψει και με πολύ χιούμορ, ξαναδημιούργησε μερικές από τις πιο γνωστές ηρωίδες της Disney, με σγουρά μαλλιά! Ναι, καλά διάβασες!

Η Vaz, δημιουργός Stray Curls, ένα Instagram blog το οποίο καταγράφει την καθημερινή της πάλη με τα σγουρά μαλλιά της, τώρα δημιούργησε αυτές τις εικονογραφήσεις, τις οποίες σίγουρα απολαύσεις και θα σου προσφέρουν γέλιο, ενώ θα σε εμπνεύσουν να κάνεις και εσύ τα μαλλιά σου μπούκλες, πιο συχνά! Αν, από την άλλη έχεις ήδη σγουρά μαλλιά, τώρα μπορείς να είσαι περήφανη γι’ αυτά!

disney_curlyhair_illustrations_01.jpgdisney_curlyhair_illustrations_02.jpgdisney_curlyhair_illustrations_03.jpgdisney_curlyhair_illustrations_04.jpgdisney_curlyhair_illustrations_05.jpgdisney_curlyhair_illustrations_06.jpgdisney_curlyhair_illustrations_07.jpgdisney_curlyhair_illustrations_08.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

Προτεινόμενα

CELEBS

Δεν τους έφερε γούρι ο Σασμός: Πέντε ηθοποιοί που χώρισαν!

Από την τηλεοπτική επιτυχία στις δυσκολίες της προσωπικής τους ζωής

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος