Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το Fenty Beauty της Rihanna ξεπέρασε σε πωλήσεις τα brands των Jenner/Kardashians

There’s a new beauty queen in town!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν πάνε 6 μήνες από τότε που η Rihanna λάνσαρε το beauty brand της Fenty Beauty και τα προϊόντα του έχουν γίνει ανάρπαστα. Εκατομμύρια γυναίκες επιλέγουν ξανά και ξανά τα προϊόντα του Fenty Beauty κάνοντας το brand εξαιρετικά επιτυχημένο.

Pixel

https://www.instagram.com/p/Bed50LjA_8r/?taken-by=fentybeauty

Τόσο επιτυχημένο που κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις τα cosmetics brands της Kim Kardashian, KKW Beauty και της Kylie Jenner, Kylie Cosmetics!

Είναι εξαιρετικά σημαντική η... διάκριση αυτή, αν σκεφτεί κανείς ότι η Jenner έβγαλε 18 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μία ημέρα, όταν κυκλοφόρησε την χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ, ενώ η Kim 10 εκατομμύρια σε μία ημέρα, με την κυκλοφορία των αρωμάτων της.

Pixel

Παρόλα αυτά, το Fenty Beauty, από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του, έκανε πωλήσεις 5 φορές πιο υψηλές απ’ αυτές τις Kylie Jenner και 34% παραπάνω από το Kylie Cosmetics brand, το δεύτερο μήνα.

https://www.instagram.com/p/BeWqIeKlPVG/?taken-by=fentybeauty

Αν λοιπόν, το brand της Rihanna συνεχίσει να πουλάει με αυτούς τους ρυθμούς, τότε το Fenty Beauty θα ξεπεράσει και τα δύο brands της οικογένειας Jenner/Kardashian σε πωλήσεις.

Για την ακρίβεια, το WWD αναφέρει ότι οι γυναίκες που αγοράζουν από το Fenty Βeauty, ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για προϊόντα του μακιγιάζ του brand, αντί γι’ αυτά του ΚΚW Beauty ή του Kylie Cosmetics.

Συγκεκριμένα, το Fenty Beauty έχει μεγαλύτερο ποσοστό από τις παραπάνω εταιρίες, όσον αφορά σταθερούς πελάτες. Η εταιρία της Rihanna έχει ξεπεράσει μάλιστα σε πωλήσεις, και το αναγνωρισμένο Kat Von D brand που διαθέτει και αυτό επαγγελματικής χρήσης προϊόντα μακιγιάζ.

Η επιτυχία του Fenty Beauty οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός, ότι η εταιρία ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε 40 διαφορετικές αποχρώσεις foundation, καλύπτοντας όλες τις τονικότητες δέρματος και κυκλοφορώντας τελικά μια επαναστατική, για τα δεδομένα της βιομηχανίας, σειρά καλλυντικών προϊόντων.

https://www.instagram.com/p/Bd4FGfpFkYU/?taken-by=fentybeauty

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.