Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πώς να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα με μία κίνηση

1 προϊόν. 1 κίνηση. Το τέλειο αποτέλεσμα.


Κέλλυ Νόβακ

Το να βρεις το τέλειο foundation, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Πρέπει αρχικά να βρεις την σωστή απόχρωση. Να βρεις μια φόρμουλα που κάνει για τον τύπο της επιδερμίδας σου. Να βρεις ένα προϊόν που να προσφέρει κάλυψη (χωρίς να δημιουργεί αυτό το “cakey” αποτέλεσμα), αλλά και λαμπερή επιδερμίδα.

Ναι, είναι μια δύσκολη διαδικασία το να βρεις το τέλειο προϊόν για την επιδερμίδα σου. Ή μήπως δεν είναι τελικά; Αρκεί να βρεις το σωστό προϊόν! Ένα το οποίο να προσφέρει λάμψη και που να σβήνει την ανάγκη για μακιγιάζ!

Το νέο Even Better ™ Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 της Clinique είναι ένα foundation που προσφέρει ελαφριά έως μέτρια κάλυψη και δίνει στην επιδερμίδα λάμψη, άμεσα αλλά και μακροχρόνια. Οι φωτεινές χρωστικές που αντανακλούν το φως βοηθούν στην άμεση απόκρυψη ατελειών και δίνουν στην επιδερμίδα μια υγιή, φωτεινή λάμψη. Με την πάροδο του χρόνου, τα συστατικά απολέπισης και φωτεινότητας μειώνουν τις δυσχρωμίες, βελτιώνουν το χρωματικό τόνο και την υφή της επιδερμίδας, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ. Η ελαφριά, ενυδατική σύνθεση του «χτίζεται» και αναμειγνύεται εύκολα, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας αλλά είναι ιδανική για τους τύπους ΙΙ και ΙΙΙ (μικτές-ξηρές και μικτές-λιπαρές επιδερμίδες).

Τι περιέχει όμως το foundation;

• Ένα εξαιρετικά δραστικό παράγωγο της Βιταμίνης C που βοηθά στη φωτεινότητα, την αύξηση της διαύγειας και την ορατή μείωση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο και τις ουλές από σπυράκια.

• Βιταμίνη Ε η οποία λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό για να προστατεύει από την οξειδωτική βλάβη και να απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες.

• Ένα μείγμα φυσικών και χημικών αντιηλιακών που βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από μελλοντικούς αποχρωματισμούς και σημάδια πρόωρης γήρανσης που προκαλούνται από τις ακτίνες UVB και UVA.

•Σαλικυλικό οξύ που βοηθά στην ήπια απολέπιση, βελτιώνει το χρωματικό τόνο, την υφή και τη διαύγεια της επιδερμίδας, διατηρώντας την όψη της όσο το δυνατόν καλύτερη με συνεχή χρήση.

clinique_foundation_01.jpg

Όλα όσα γνωρίζουν οι Κορυφαίοι Δερματολόγοι της Clinique για την επιδερμίδα, ενσωματώνονται στο foundation. To νέο Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF 15:

- Βελτιώνει άμεσα και μακροχρόνια τη φωτεινότητα και την υφή της επιδερμίδας

- Βελτιώνει τον ομοιόμορφο τόνο, τις κηλίδες και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας

- Δεν ξηραίνει, δεν σπάει, δεν δίνει την αίσθηση «μάσκας».

- Έχει μεγάλη διάρκεια.

- Είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία.

- Είναι ανθεκτικό στο νερό.

- Έχει μη λιπαρή σύνθεση.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!