Skip to main content

BEAUTY NEWS

8 προϊόντα ομορφιάς για να ξεκινήσει καλά ο μήνας

Όλα όσα χρειάζεσαι για την πρώτη ημέρα της Άνοιξης!


Κέλλυ Νόβακ

Μαρτάκι, για να μη σε… κάψει ο Μάρτης, πήρες. Serum, foundation, lip gloss, ενυδατική, μάσκα μαλλιών πήρες όμως; Τι όχι; Πώς περιμένεις τότε να υποδεχτείς δυναμικά τη νέα σεζόν;

Pixel

Αν, αυτό που σε φοβίζει είναι ότι δεν ξέρεις από πού ν’ αρχίσεις και που να τελειώσεις και κυρίως τι προϊόντα να αγοράσεις, no worries, σου λέω εγώ!

Παρακάτω δες ποια προϊόντα ομορφιάς χρειάζεσαι για αυτό τον μήνα!

Pixel

 

Μάσκα για βαμμένα μαλλιά, Dalon

8productsfor1stofmarch_01.jpg

Με τον ερχομό της νέας σεζόν πάντα κάνουμε και μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μας, με σκοπό να ανανεωθούμε. Για να τα προστατεύσεις, πρέπει να εφαρμόσεις και την κατάλληλη μάσκα μαλλιών! Η Dalon από την σειρά Hairmony, παρουσιάζει 3 μάσκες για χάλκινα, κόκκινα και καφέ μαλλιά.

 

Lip balm “Revitalise up my lips!”, Bioten

8productsfor1stofmarch_02.jpg

Υποδέξου την άνοιξη, με ενυδατωμένα χείλη που θα μοσχοβολούν! Το αναζωογονητικό lip balm  της Bioten, με σύμπλεγμα εσπεριδοειδών φρούτων, προστατεύει και ενυδατώνει αποτελεσματικά τα χείλη, ενώ ενδυναμώνει την φυσική τους λάμψη.

 

True Match Foundation, L’Oreal Paris

8productsfor1stofmarch_003.jpg

Για το πιο φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ, αλλά κάλυψη και διάρκεια, επέλεξε το νέο foundation της L’Oreal Paris. H βελούδινη και ελαφριά σύνθεσή του θα κάνει την επιδερμίδα να δείχνει λαμπερή (και καθόλου λιπαρή), για ώρες!

 

Urban Skin Defence Day Cream, Nivea

 8productsfor1stofmarch_04.jpg

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι γρήγοροι ρυθμοί της, σε συνδυασμό με το στρες και τους ρύπους του περιβάλλοντος, κάνουν την επιδερμίδα θαμπή και ταλαιπωρημένη! Προστάτεψέ την με την εκπληκτική σύνθεση που έχει η κρέμα ημέρας της Nivea, η οποία με   εκχύλισμα βιολογικού τσαγιού και υαλουρονικό οξύ, αναπληρώνει την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας, ενώ οι δείκτες αντηλιακής προστασίας SPF 20 προφυλάσσουν από τις ακτίνες  UVA και από την πρόωρη γήρανση που προκαλεί ο ήλιος.

 

Hyalu B5 Serum Αντιρυτιδικό και Επανορθωτικό Συμπύκνωμα, La Roche-Posay

8productsfor1stofmarch_05.jpg

Στο θαυματουργό αυτό μπουκαλάκι, θα βρεις ένα σωρό οφέλη για την επιδερμίδα σου! Επανορθώνει και "γεμίζει" την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τον ενυδατικό φραγμό του δέρματος και ενεργοποιώντας την κυτταρική ανάπλαση. Ό,τι χρειαζόμαστε για να υποδεχτούμε την άνοιξη!

 

Marimekko for Clinique Pop™ Splash Lip Gloss + Hydration

8productsfor1stofmarch_06.jpg

Γίνεται να μπει η Άνοιξη και να μην έχεις… γυαλιστερά και ενυδατωμένα χείλη; Όχι, φυσικά! Τώρα στις καθημερινές σου εξόδους, θα έχεις τις απόλυτες αποχρώσεις lip gloss, με την νέα σειρά της Clinique σε συνεργασία με το Φιλανδικό brand Marimekko. Η σύνθεσή τους περιέχει συστατικά που φροντίζουν τα χείλη καθώς και το εξαιρετικά ενυδατικό εκχύλισμα καρπουζιού. Το Pop Splash Lip Gloss + Hydration γλιστρά στα χείλη και τα ενυδατώνει χάρη στη νέα ανάλαφρη σύνθεσή του παρέχει λάμψη χωρίς να κολλάει.

 

Aντηλιακό προσώπου, Luxurious Instant Lifting SPF30

8productsfor1stofmarch_07.jpg

Ένα αντηλιακό προσώπου είναι must have προϊόν για την περιποίηση και προστασία της επιδερμίδας! Το Luxurious Suncare Instant Lifting Face Cream SPF30 προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία, ενώ αποκαθιστά άμεσα τη στήριξη της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού. Περιέχει υαλουρονικό οξύ & κλινικά δοκιμασμένο αντιρυτιδικό σύμπλοκο.

 

Σαμπουάν, Wash & Go με εκχύλισμα μελιού

8productsfor1stofmarch_008.jpg

Αν νιώθεις τα μαλλιά σου θαμπά και άτονα, τότε δώσε τους ένα boost με το σαμπουάν της Wash & Go με εκχύλισμα μελιού, το οποίο έχει καταπραϋντικές ιδιότητες, ενώ φωτίζει τα μαλλιά. Η σύνθεσή του μαλακώνει και στρώνει την επιφάνεια της τρίχας, ενισχύοντας την αντανάκλαση του φωτός και αφήνοντας τα μαλλιά ιδιαίτερα λαμπερά και μεταξένια. Οι 5 δράσεις του σαμπουάν είναι τα καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά, η λάμψη, η περιποίηση, η απαλότητα.

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί και θέλουμε να αντιγράψουμε

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ως προς το μακιγιάζ και τις κομμώσεις, στη λαμπερή Croisette

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν