Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Rihanna σου δείχνει πώς να κάνεις το τέλειο βραδινό μακιγιάζ

10 λεπτά αρκούν για να δείχνεις fabulous σαν την popstar!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν φτάνει που είναι το απόλυτο fashion icon, τώρα έχει γίνει και η no.1 beauty queen! Από την στιγμή που λάνσαρε την επιτυχημένη της σειρά καλλυντικών προϊόντων Fenty Beauty, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι η γνωστή σταρ γνωρίζει 1-2 πραγματάκια για το πώς να εφαρμόζουμε τέλεια το μακιγιάζ μας!

Pixel

Με αφορμή την συνέντευξή της που έδωσε για το περιοδικό Vogue, το vogue.com δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube και ένα από τα καθιερωμένα video tutorials που κάνουν οι «καλεσμένες» του περιοδικού!

Σαν πρωταγωνίστρια του νέου τεύχους, η Rihanna μας δείχνει το go-to μακιγιάζ της για μια βραδινή έξοδο!

Pixel

Τι κάνει λοιπόν;

Αρχικά, εφαρμόζει το foundation σε καθαρό πρόσωπο. Έπειτα, συνεχίζει με ένα ελαφρύ countouring. Δηλώνει ότι είναι σημαντικό να κάνουμε contour σύμφωνα με το πρόσωπό μας και όχι με τα βίντεο tutorials που βλέπουμε στο διαδίκτυο, για άψογα αποτελέσματα. Αφού κάνει πολύ καλό blending, προσθέτει concealer κάτω από τα μάτια και στο κέντρο της μύτης για να φωτίσει το πρόσωπο. Για ματ επιδερμίδα, εφαρμόζει λίγη πούδρα για να «κλειδώσει» το μακιγιάζ της. Έπειτα, προσθέτει λίγο χρώμα στο πρόσωπο με ένα bronzer το οποίο εφαρμόζει στα σημεία που έχει απλώσει και το contour. Με το bronzer «ζεσταίνει» και τα μάτια, βάζοντας αντί για σκιά ματιών το προϊόν αυτό για βάση.

Προσθέτει λίγη ροζ σκιά στα μάτια και τα μάγουλα για ένα πιο summer look! Oλοκληρώνει το look με λίγο (ή μάλλον πολύ….) highlighter στα ζυγωματικά, τη μύτη, το εσωτερικό των ματιών και το τόξο των φρυδιών για έξτρα λάμψη. Ολοκληρώνει με μια στρώση μάσκαρας και ένα σούπερ λαμπερό, ιριδίζον lip gloss από την σειρά της. Τέλος, προσθέτει μια λοσιόν σώματος με glitter για έξτρα λάμψη στο σώμα!

Δες το βίντεο παρακάτω!

Κεντρική φωτό: Instagram @badgalriri

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

Προτεινόμενα

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»