Skip to main content

BEAUTY NEWS

Εσύ πώς ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου;

Ώρα να μιλήσουμε για μια κρέμα που έχει... superpower.


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις, η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας δεν είναι «παίξε-γέλασε». Είναι από τα σημαντικότερα tasks –αν όχι το σημαντικότερο-, όσον αφορά την περιποίησή μας.

Και φυσικά, όταν μιλάμε για ενυδάτωση, ξέρουμε καλά ότι πολλές από εμάς την έχουμε top στη ρουτίνα μας, με στόχο να έχουμε μια πιο νεανική και λαμπερή όψη. Όμως, η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται απλά για ένα θέμα ματαιοδοξίας... Σημασία έχει η υγεία πρωτίστως, και αυτό συνεπάγεται ότι τα προϊόντα που επιλέγουμε για την ενυδάτωσή μας πρέπει να είναι τα καλύτερα! 

Τώρα εάν αυτά τα καλύτερα έχουν και... superpowers, οφείλουμε να τα διαδίδουμε. Και αυτό θα κάνω και εγώ σήμερα. Θα σου μιλήσω για τη νέα εκπληκτική Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, της Clinique. Πρόκειται για μια πλούσια gel-κρέμα με γρήγορη απορρόφηση που προσφέρει μια πρωτόγνωρη συνεχή ενυδάτωση για 72-ώρες, ακόμα και αφού πλύνουμε το πρόσωπό μας, προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα: σούπερ ισχυρή ενυδάτωση, ειδικά για τις ημέρες εκείνες που… τρέχει και δεν φτάνει!
 

cliniquehydrator_01.jpg
 

Πέρα από το γεγονός, ότι διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας για πολλές ώρες, η Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών αφυδάτωσης, την τραχύτητα και την αίσθηση τραβήγματος από την αφυδάτωση. Ο υδρολιπιδικός φραγμός της επιδερμίδας και η ικανότητά του να κλειδώνει την ενυδάτωση ενισχύεται με συνεχή χρήση, αφήνοντας μια ατελείωτα δροσερή, γεμάτη και υγιή λάμψη.
 

cliniquehydrator_02.jpg
 

Η Αποκλειστική Τεχνολογία Αυτόματης-Αναπλήρωσης άμεσα ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, βοηθώντας τη να ενεργοποιήσει τη δική της εσωτερική πηγή υγρασίας για να προσφέρει μία διαρκή ενυδάτωση. Όλη αυτή η υγρασία σφραγίζεται στη συνέχεια αφήνοντας την επιδερμίδα με μια δροσερή, «γεμάτη» λάμψη.

Συγκεκριμένα, η τεχνολογία αυτή λειτουργεί ως εξής:

Άμεση Αύξηση της Υγρασίας:

Η NEΑ Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator χρησιμοποιεί το Υαλουρονικό Οξύ για να προσφέρει μια άμεση αύξηση της υγρασίας κατά 152%, ενώ οι υγροσκοπικές ουσίες εισχωρούν βαθύτερα για ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση, ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται «γεμάτη» και δροσερή.

Σφραγίζει την Ενυδάτωση:

Το Moisture-Holding Super Matrix και το Υαλουρονικό Οξύ διατηρούν την υγρασία ως φιλμογενείς παράγοντες και την κλειδώνουν στην επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα λεπτό πλέγμα, στην επιφάνεια της ενώ συνεχίζουν να την ενυδατώνουν από μέσα, δίνοντας σχεδόν το διπλάσιο της ενυδάτωσης στο τέλος της ημέρας σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση*.

 

Ενεργοποίηση της Εσωτερικής Πηγής Υγρασίας της επιδερμίδας:

Το Ενεργό Νερό Αλόης και η Καφείνη βοηθούν την επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή υγρασίας για να ενυδατώνεται συνεχώς, αντλεί και διανέμει υγρασία από τα βάθη της επιδερμίδας μέχρι την επιφάνεια έτσι ώστε κάθε επίπεδο της επιδερμίδας να είναι κορεσμένο με επαρκή υγρασία.

Η Βαθύτερη Ιστορία:

Το Trans Εpidermal Electrical Potential της Επιδερμίδας, ή TEEP, είναι μια ζωτική ιοντική "αντλία" που διατρέχει την επιδερμίδα από την κορυφή της έως το βάθος της. Σταδιακά, αυτή η εσωτερική "αντλία" υγρασίας καταστρέφεται προκαλώντας την απώλεια της ικανότητας της επιδερμίδας να ενυδατώνεται συνεχώς από τη φυσική της πηγή, προκαλώντας την αφυδάτωση της.

Η NEΑ Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator χρησιμοποιεί Ενεργό Νερό Αλόης και Καφεΐνη για την τόνωση της αντλίας υγρασίας της επιδερμίδας, βοηθώντας στη δημιουργία της δικής της εσωτερικής πηγής υγρασίας για να ενυδατωθεί συνεχώς. Οι "αντλίες" φέρουν υγρασία από τα βαθύτερα στρώματα, προκαλούν κορεσμό κάθε στοιβάδας και ανακυκλώνουν την υγρασία εκ των έσω.

Πώς να την χρησιμοποιήσεις

Εφάρμοσε δύο φορές την ημέρα σε καθαρό πρόσωπο. Εφάρμοσε πλούσια ποσότητα σε ολόκληρο το πρόσωπο μετά την περιποίηση με το σύστημα 3-Step. Συνεχίσε την περιποίηση με αντηλιακό το πρωί. Αυτή η κρέμα περιποίησης πολλαπλών χρήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους:

  • Ως ενισχυτικό ενυδάτωσης, εφάρμοσε μετά την ενυδατική κρέμα περιποίησης με τα ακροδάκτυλα.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση ή πάνω από το makeup.
  • Όταν χρησιμοποιείται ως μάσκα προσώπου 5 λεπτών, εφάρμοσε επαρκή ποσότητα και έπειτα απομάκρυνε την περίσσεια ή άφησέ την να απορροφηθεί από την επιδερμίδα.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξηρές περιοχές, όπως παρανυχίδες, άκρες ξηρών μαλλιών και αγκώνες.

(*Διπλάσια ενυδάτωση στο τέλος της ημέρας σε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση)

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα. Τι σημαίνει αυτό; Η Clinique πρώτα δημιουργεί τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχει κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάνε από την αρχή.

Για περισσότερα, μπες στο clinique.gr.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων