Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ξέχνα τα μαλλιά πλατίνα! Αυτή είναι η νέα και σέξι απόχρωση

Golden like the sun…


Κέλλυ Νόβακ

Εδώ και χρόνια βλέπουμε σταρ όπως την Zoë Kravitz, Kylie Jenner, Jennifer Lawrence και ένα σωρό ακόμη, να βάφουν τα μαλλιά τους σχεδόν κάτασπρα σαν το χιόνι!

Pixel
Pixel

Τα πλατινέ μαλλιά είναι μια τάση που έχουμε λατρέψει όλες εμείς οι φαν του ξανθού και η οποία προσφέρει ένα σίγουρα ασυνήθιστο look!

Παρόλα αυτά, αυτή η απόχρωση θέλει και τις θυσίες της! Είναι μια απόχρωση που θέλει αρκετή περιποίηση για να διατηρήσεις και το χρώμα αλλά και τα μαλλιά υγιή. Πλέον δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό, μιας το χρώμα αυτό έρχεται να αντικαταστήσει μια νέα απόχρωση ξανθού!

Το “golden” aka χρυσό ξανθό είναι η νέα και άκρως σέξι απόχρωση για το καλοκαίρι! Είναι μια που «πηγάζει» από τη μόδα της δεκαετίας του ’90 και είναι μια πιο «θερμή» απόχρωση ξανθού. Το καλό είναι ότι ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και τις περισσότερες τονικότητες επιδερμίδας! Επίσης, το να υποστηρίξεις μια τέτοια απόχρωση πρακτικά είναι σίγουρα πιο εύκολη υπόθεση, καθώς δεν χρειάζεται να υποβάλλεις τα μαλλιά σου σε πιο ιδιαίτερα και «σκληρά» χημικά, για να αποκτήσεις αυτό το αποτέλεσμα (για π.χ. ντεκαπάζ).

goldenhair_01.jpg

Παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται περιποίηση! Για να διατηρήσεις αυτή την χρυσαφένια απόχρωση λαμπερή και φανταστική συνέχεια, απέφυγε να χρησιμοποιείς σαμπουάν και conditioner με sulfates, καθώς αφαιρούν πιο εύκολα το χρώμα ενώ τα κάνουν πιο ξηρά. Επίσης, εφαρμόζοντας ένα θρεπτικό λαδάκι σε αυτά, όπως έλαιο από αβοκάντο ή argan oil θα παραμείνουν υγιή, ενυδατωμένα και απαλά μέχρι την επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο!

Κεντρική φωτό: Instagram @ rapunzelrapunzelsalon

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

SELF-LOVE

Πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου μετά από ένα εργασιακό burnout

Οι κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση που αφορά τη δουλειά και την υγεία σου

CELEBS

Κate Ηudson: Παντρεύεται τον μπαμπά του τρίτου της παιδιού

Με τον Ντάνι Φουτζικάουα είναι ζευγάρι από το 2016