Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα καλύτερα foundations για το καλοκαίρι

Αυτά τα προϊόντα πρέπει να μπουν στην συλλογή σου οπωσδήποτε!


Κέλλυ Νόβακ

Το να βρεις το τέλειο foundation, από την φόρμουλα μέχρι και την απόχρωση, για εσένα, είναι κάτι σαν να βρίσκεις χρυσό.

Pixel
Pixel

Κάποιες γυναίκες, άπαξ και βρουν το κατάλληλο προϊόν για την επιδερμίδα τους, ένα το οποίο να τους προσφέρει κάλυψη αλλά και φυσικό αποτέλεσμα, δεν το αλλάζουν με τίποτα! Ίσως να είναι και η πιο σοβαρή σχέση που μπορεί να έχει μια γυναίκα με ένα προϊόν ομορφιάς!

Αν εσύ λοιπόν, είσαι ακόμα στην αναζήτηση για ένα τέτοιο προϊόν, τότε τα παρακάτω εκπληκτικά προϊόντα θα είναι η λύση στα προβλήματά σου! Πρόκειται για foundations τα οποία προσφέρουν υψηλής τεχνολογίας φόρμουλες, τέλεια κάλυψη και ένα σούπερ φυσικό αποτέλεσμα!

Clinique, Superbalanced™ Silk Makeup SPF 15

6foundations_01.jpg

Υπερ-ρευστό makeup με σύνθεση που περιέχει αληθινό μετάξι. Νιώσε σαν να μην φοράς τίποτα, αλλά με τέλεια κάλυψη. Ελέγχει τη λιπαρότητα, αλλά και ενυδατώνει εκεί που το χρειάζεστε. Προστασία SPF. Μη-λιπαρή σύνθεση. Χαμηλή προς μέτρια κάλυψη. Φυσικό-ματ αποτέλεσμα. Ιδανικό για μικτή ξηρή προς λιπαρή επιδερμίδα.

Estee Lauder, Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30

6foundations_02.jpg

Ανάλαφρη Σύνθεση. Αυτό το υγρό make up δίνει την αίσθηση ότι δεν φοράς makeup. Προσδίδει άνετη αίσθηση και ελαστικότητα στο δέρμα. Χαρίζει φυσικό, υγιές αποτέλεσμα και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Με SPF 30 και αντιοξειδωτικά, είναι η αόρατη άμυνα σου ενάντια στις φθορές από το περιβάλλον, όπως ακτίνες UV και ρύπανση. Άμεση και συνεχής ενυδάτωση με ένα ενυδατικό σύμπλεγμα εκχυλίσματος κόκκινων φρούτων, όπως καρπούζι, σπόρους lychee και μήλο.

FENTY BEAUTY Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation

6foundations_03.jpg

Ένα απαλό, ματ και μεγάλης διάρκειας foundation που προσφέρει μέτρια μέχρι πλήρη κάλυψη. Διατίθεται σε 40 διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις.

L’Oreal Paris, True Match Foundation

6foundations_04.jpg

Σε 17 φυσικές αποχρώσεις ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στον τόνο και τους υποτόνους της επιδερμίδας σου. Μεγάλο εύρος αποχρώσεων, από την πιο ανοιχτή στην πιο σκούρα και από τους πιο ζεστούς στους πιο ουδέτερους και ψυχρούς τόνους. Χάρη στη λεπτόρρευστη, κρεμώδη υφή του, προσαρμόζεται απόλυτα στο χρώμα της επιδερμίδας σου, καλύπτοντας όλες τις ατέλειες. Αποτέλεσμα: άψογη κάλυψη & υγιής όψη.

Natural Radiant Longwear Foundation - Fond de teint

6foundations_05.jpg

Η Nars παρουσιάζει το πρώτο της foundation μεγάλης διάρκειας που παραμένει αναλλοίωτο με τη δύναμη της λάμψης. Η μεγάλη διάρκεια επιτέλους συναντά την ελαφριά αίσθηση και τη λάμψη.  Η ανάλαφρη και ανθεκτική σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα σμέουρου, μήλου και καρπουζιού, που λειαίνουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν άμεσα την όψη της. Η ειδική τεχνολογία προσαρμογής στον τόνο της επιδερμίδας εγγυάται την ιδανική απόχρωση για εσένα.

Urban Decay Naked Skin Liquid Makeup

6foundations_06.jpg

Η Urban Decay παρουσιάζει το Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup, το foundation που μεταμορφώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας φυσικό και φωτεινό αποτέλεσμα. Η ασύγκριτα ανάλαφρη σύνθεσή του είναι σχεδόν αόρατη, και εφαρμόζεται σε όσες στρώσεις θέλετε για να δημιουργήσεις την επιθυμητή κάλυψη, από μέτρια ως υψηλή, και αψεγάδιαστο, ημί-ματ φινίρισμα. Αυτό το υγρό foundation διαχέει το φως, για να σβήσει ορατά λεπτές γραμμές και ρυτίδες, προσφέροντας επαγγελματικό αποτέλεσμα. Το κομψό, μινιμαλιστικό κυλινδρικό μπουκάλι του διαθέτει διπλό περίβλημα και ειδική αντλία για περισσότερο έλεγχο (και λιγότερη σπατάλη προϊόντος). Η σύνθεσή του δεν περιέχει έλαια, ούτε parabens, ενώ είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά.

Κεντρική Φωτό: EveryGirlBoss.com /Unsplash

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

BEAUTY NEWS

NEOSTRATA: Tο brand συνώνυμο της ομορφιάς παρουσιάστηκε με μία μοναδική εκδήλωση

Με καλεσμένους γνωστούς celebrities & skinfluencers, η NEOSTRATA μας αποκάλυψε τον πιο καινοτόμο κόσμο της ομορφιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή