Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτά είναι τα καλύτερα κραγιόν για το φθινόπωρο

Οι αποχρώσεις, οι φόρμουλες…. είναι όλα τόσο τέλεια!


Κέλλυ Νόβακ

Τι κάνουμε κάθε νέα σεζόν; Ψάχνουμε το τέλειο κραγιόν που θα ταιριάζει άψογα στα χείλη μας και το οποίο θα μπορούμε να φοράμε συνέχεια. Σε αυτή την αναζήτηση βρέθηκα και εγώ φέτος το φθινόπωρο, και μπορώ πλέον με σιγουριά να σου πω, ότι η ελληνική αγορά είναι… προικισμένη με εκπληκτικά προϊόντα.

Μερικά από τα καλύτερα, είναι χωρίς αμφιβολία τα παρακάτω. Διαχρονικά brands όπως η MAC, η Estee Lauder, η Maybelline, η Clinique, L’Oreal Paris μας προσφέρουν εκπληκτικές νέες αποχρώσεις. Έπειτα, έχουμε την πρωτοποριακή ματιά των Inglot, MD Professionnel, Max Factor και της Collistar να επιβεβαιώνουν ότι οι νέες, πρωτοποριακές φόρμουλες που κυκλοφορούν έχουν δικαιολογημένα την απήχηση που έχουν.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με χρώματα τα οποία θέλουν να κάνουν τα φθινοπωρινά μας μακιγιάζ, σχεδόν… εξωπραγματικά, μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι η φετινή σεζόν θα είναι άκρως διασκεδαστική!

Δες παρακάτω τα καλύτερα κραγιόν για το φθινόπωρο τα οποία δοκίμασα και λάτρεψα, προσωπικά.

Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 06 Rose Pop

 

8falllipsticks_01.JPG

Πολυτελής και, ταυτόχρονα, ανάλαφρη σύνθεση συνδυάζει το έντονο, τολμηρό χρώμα με ένα primer για λείανση. Γλιστρά πανεύκολα, δημιουργώντας ένα μοντέρνο, βελούδινο τελείωμα. Το χρώμα διατηρείται αναλλοίωτο και τα χείλη παραμένουν άνετα και ενυδατωμένα για 8 ώρες. Δοκιμασμένο να μην Προκαλεί Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.

MD Professionnel Volume Up Lipstick w/ Hyaluronic Acid 38

8falllipsticks_02.JPG

Κραγιόν εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ.Το υαλουρονικό βοηθάει: Στην ενυδάτωση. Στην λίπανση και την διατήρηση της ελαστικότητας. Στην προστασία των χειλιών καθώς παράγει κολλαγόνο. Στον ανασχηματισμό των χειλιών καθώς δίνει όγκο, βελτιώνει το περίγραμμα τους και διορθώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες γύρω τους. Είναι υποαλλεργικό. Δεν περιέχει συντηρητικά. Μακράς διάρκειας.

Estee Lauder Pure Color Love Sci-fi Chic 

8falllipsticks_03.JPG

Δεν υπάρχουν κανόνες στην νέα συλλογή Love. Συνδυάστε, αναμείξτε, δημιουργήστε τη δική σας εμφάνιση. Διασκεδαστικά, τολμηρά κραγιόν, με θρεπτικά συστατικά που απαλύνουν και ενυδατώνουν τα χείλη σας. Σε τέσσερις μοδάτες υφές:

Maybelline Shine Compulsion Lipstick Scarlet Flame 90

8falllipsticks_04.JPG

Το Shine Compulsion Lipstick είναι το πιο λαμπερό κραγιόν της Maybelline, ενυδατώνει βαθιά τα χείλη, προσφέρει ζωντανό χρώμα και εξαιρετικά γυαλιστερό φινίρισμα.

MAC Satin Lipstick, Media

8falllipsticks_05.JPG

Κρεμώδης σύνθεση με απαλή βελούδινη αίσθηση, μέτρια έως πλήρη κάλυψη των χειλιών με προσαρμόσιμη ένταση στο χρώμα και σατινέ αποτέλεσμα.

L’Oreal Paris Les Chocolats Ultra Matte Liquid Lipstick Cacao Crush 868

8falllipsticks_06.JPG

Βαθύ χρώμα, ακριβής και εύκολη εφαρμογή και εθιστικό άρωμα σοκολάτας, είναι τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής των Les Chocolates Infallible pro matte lipsticks, σε υγρή μορφή, για αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 16 ώρες.  

Collistar Unico Full Colour Perfect Wear Rosa Del Deserto 4

8falllipsticks_07.JPG

Με το κραγιόν Unico, το χρώμα εισάγεται σε μια νέα διάσταση: εκρηκτικό. Εφαρμόζεται τέλεια στα χείλη, ενώ η υφή και το χρώμα του παραμένει αμετάβλητο. Παράλληλα προσφέρει έντονη και άμεση ενυδάτωση που διαρκεί, χάρη στο μίγμα εξαιρετικών ελαίων από λουλούδι λωτού και Βixa Οrellana, το οποίο εξασφαλίζει επίσης την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και τους ρύπους.

Jennifer Lopez Inglot Lipstick Matte J211 BRANDY

8falllipsticks_08.JPG

To tέλειο ματ κραγιόν της Jennifer Lopez για την Inglot που αναδεικνύει όλες τις τονικότητες της επιδερμίδας. Εύκολη εφαρμογή, που δεν κολλάει και διαρκεί ώρες! Ενώ τονίζει τα χείλη, το λάδι από macadamia και από αβοκάντο τα διατηρεί ενυδατωμένα όλη μέρα!

Max Factor Lipfinity Velvet Matte

8falllipsticks_09.JPG

Το ενυδατικό, αδιάβροχο και σταθερό κραγιόν με πολλαπλά οφέλη που διαρκεί έως και 24 ώρες. Το ματ χρώμα του προσαρμόζεται στις ανάγκες σας χαρίζοντας στα χείλη σας έντονο αποτέλεσμα που διαρκεί. Παράλληλα, η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση του, με μαλακτικά εκχυλίσματα καρύδας, παρέχει μέγιστη ενυδάτωση.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;