Skip to main content

BEAUTY NEWS

7 προϊόντα ομορφιάς που δεν θα αποχωρίζεσαι με τίποτα

Θα τα λατρέψεις. Trust us.


Κέλλυ Νόβακ

Ωραίες και πλούσιες βλεφαρίδες. Το τέλειο cat-eye μακιγιάζ. Τα πιο λαχταριστά χείλη. Ένα μοσχοβολιστό άρωμα. Αυτά είναι μόλις μερικά από τα πράγματα που συχνά αναζητάμε για τις εμφανίσεις μας. Και ξέρεις κάτι; Μπορούμε να τα έχουμε όλα αυτά και ακόμη περισσότερα. Πώς; Αρκεί να «βουτήξουμε» τα χέρια μας στα παρακάτω προϊόντα ομορφιάς!

 

Smashbox Always On Liquid Liner

6bdforthisweek_01.jpg

Το νέο αυτό Eye Liner της Smashbox δίνει απόλυτο έλεγχο και ακρίβεια σε κάθε χρήση. Περιγράφει με ευκολία και έντονη απόδοση το μάτι, και η αδιάβροχη φόρμουλά του, επιτρέπει να παραμένει σταθερό για 24 ώρες. Χρησιμοποιήστε την μυτερή άκρη για να περιγράψετε το μάτι με ακρίβεια. Ένα πέρασμα είναι αρκετό για κάθε πρωινό look, ενώ μια πιο έντονη γραμμή θα προσδώσει μεγαλύτερη ένταση στο look σας. Για να αποφύγετε να στεγνώσει η μύτη, κλείνετε σφιχτά μέχρι να κάνει "κλικ".

Maybelline Lemonade Craze Παλέτα Ματιών

6bdforthisweek_02.jpg

Οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι με αυτή την παλέτα σκιών που περιέχει 12 υπέροχες αποχρώσεις που δίνουν έντονο αποτέλεσμα και super yummy άρωμα που σου φτιάχνει τη διάθεση! Δημιούργησε οποιαδήποτε εμφάνιση με αυτά τα εσπεριδοειδή χρώματα!

Avon True Colour Luminous Velvet Κραγιόν

6bdforthisweek_03.jpg

Εμπλουτισμένο με χρωστικές ουσίες που αιχμαλωτίζουν και αντανακλούν το φως, αξιοποιεί πλήρως το φυσικό σχήμα των χειλιών, τονίζοντας με μια διακριτική λάμψη, ενώ αφήνει εξαιρετικά βελούδινο και κρεμώδες αποτέλεσμα. Χάρη στη μοναδική φόρμουλα Soft Glow, που αναπτύχθηκε από τη βραβευμένη ομάδα ειδικών της Avon, κάθε μια από τις 13 μεταλλικές αποχρώσεις διαθέτει την τέλεια ισορροπία ματ χρώματος και φωτεινών χρωστικών ουσιών που δεσμεύουν και διαχέουν το φως. Αυτός ο συνδυασμός δίνει ένταση στα χείλη και συμβάλει στον απόλυτο καθορισμό, για ένα αβίαστα φυσικό, γεμάτο, φωτεινό αποτέλεσμα.

Οriflame Μάσκαρα 5-σε-1 Wonder Lash XXL The ONE

6bdforthisweek_04.jpg

Η Μάσκαρα 5-σε-1 Wonder Lash XXL The ONE προσφέρει εντυπωσιακό αποτέλεσμα με ένταση και 49%† περισσότερο όγκο στις βλεφαρίδες σας. Το αποκλειστικό βουρτσάκι της Oriflame με πατενταρισμένη Τεχνολογία Dual Core είναι μία νέα συναρπαστική καινοτομία που σας προσφέρει όλα τα οφέλη της κλασικής 5-σε-1 φόρμουλας που ξέρετε και αγαπάτε, με μεγαλύτερη ένταση και θεαματικό αποτέλεσμα.

DKNY DKNY Stories

6bdforthisweek_05.jpg

Το νέο DKNY Stories είναι ένα ανατολίτικο, λουλουδάτο άρωμα με διάκριτες αντιθέσεις, ενώ η πρώτη αίσθησή του χαρακτηρίζεται από ροζ πιπέρι και guava. Ο χαρακτήρας του αρώματος είναι αναμφισβήτητα η μαύρη ίριδα σε συνδυασμό με γιασεμί και λευκό τσάι, ενώ η βανίλια, το σανταλόξυλο και το κεχριμπάρι προσδίδουν ζεστασιά και αισθησιασμό στο τελείωμα.

Dermacol Metallic Lips

6bdforthisweek_06.jpg

H Dermacol παρουσιάζει τη νέα Metallic Collection και μας καλεί να δημιουργήσουμε τα πιο εντυπωσιακά make-up looks με metallic λάμψη! Tα liquid lipsticks προσφέρουν πλούσιο χρώμα, μοναδικά βελούδινη και κρεμώδη υφή και glossy φινίρισμα για έντονο metallic αποτέλεσμα με μία κίνηση.

Essence #insta perfect liquid make up

6bdforthisweek_07.jpg

Το νέο make-up σε μία πρακτική συσκευασία που επιτρέπει το προϊόν να πέφτει σε σταγόνες, εξασφαλίζει μία άψογη ματ επιδερμίδα. Έχει υγρή σύσταση, είναι αδιάβροχο και προσφέρει εξαιρετική κάλυψη, η οποία κτίζεται σταγόνασταγόνα. Διατίθεται σε έξι διαφορετικές αποχρώσεις, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν το ιδανικό χρώμα για κάθε τύπο δέρματος. Έτοιμες, λοιπόν, για υπέροχες φωτογραφίες!

Φωτό: Annie Spratt / Unsplash

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάσχα στις Σεϋχέλλες για την Ιωάννα Τούνη: Room tour στο πολυτελές σπίτι

Είναι σε απόσταση αναπνοής από την παραλία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του