Skip to main content

BEAUTY NEWS

To μυστικό της Bella Hadid που άλλαξε για πάντα την επιδερμίδα της

Πώς διατηρεί το δέρμα της λαμπερό;


Κέλλυ Νόβακ

To δέρμα της Bella Hadid φαίνεται να είναι στα καλύτερά του! Μετά από φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, έχουμε πάθει… “skin envy”!

Pixel

https://www.instagram.com/p/BpE7zNjHnAd/?taken-by=bellahadid

Η ίδια αποκάλυψε πώς η επιδερμίδα της είναι τόσο υγιής και λαμπερή. Σε Story στο Instagram ανέφερε ότι η δερματολόγος Dr. Barbara Sturm είναι αυτή που άλλαξε το δέρμα της για πάντα, κάνοντας συχνά καθαρισμούς προσώπου.

Η εν λόγω δερματολόγος είναι μια από τις τοπ της δερματολόγους του κόσμου. Η φιλοσοφία της αρκείται στη μίνιμαλ χρήση προϊόντων ομορφιάς.

Pixel

Η Hadid στο παρελθόν είχε αναφέρει ότι δεν είναι φαν των καθαρισμών προσώπου παρόλα αυτά η δερματολόγος την έκανε ν’ αλλάξει γνώμη. Είχε δηλώσει στο Elle: «Δεν είμαι πολύ φαν των θεραπειών για την επιδερμίδα. Συνήθως πάω για μασάζ γιατί τα κόκαλά μου πονάνε πάντα. Και μου αρέσει να κάνω απολέπιση σε όλο το σώμα, ειδικά λίγο πριν το Fashion Week».

Απ’ ότι φαίνεται, η δερματολόγος της άλλαξε γνώμη αλλά και την ζωή! Η Hadid πάντως έχει και μια ενδιαφέρουσα ρουτίνα ομορφιάς, όσον αφορά την επιδερμίδα της.

«Ταξιδεύω πολύ και συχνά γυμνάζομαι αμέσως αφού προσγειωθώ. Χρησιμοποιώ την συμβουλή της μητέρας μου διατηρώντας το δέρμα μου όσο καλύτερα γίνεται. Όσο είμαι στο αεροπλάνο πλένω αμέσως το πρόσωπό μου και εφαρμόζω serum και την κρέμα νυκτός. Μετά κοιμάμαι και όταν ξυπνήσω κάνω το ίδιο. Οπότε, μέχρι να βγω από το αεροπλάνο το δέρμα μου είναι ξεκούραστο και ενυδατωμένο! Επίσης, πάντα έχω ένα concealer μαζί μου όταν είμαι σούπερ κουρασμένη για να μην φαίνονται οι μαύροι κύκλοι».

Κεντρική φωτό: Instagram @bellahadid

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.