Skip to main content

BEAUTY NEWS

Λαμπερή επιδερμίδα χωρίς… ψευδαισθήσεις

Η επιδερμίδα σου στα καλύτερά της με αυτή την σειρά περιποίησης!


Κέλλυ Νόβακ

Μια μέρα σε μουσείο είναι πάντα μια καλή μέρα. Ειδικά, αν όταν πρόκειται να επισκεφθείς το καινούργιο και άκρως διασκεδαστικό Museum of Illusions.

Pixel

Ήθελα καιρό τώρα να πάω στο εν λόγω μουσείο στο Μοναστηράκι που άνοιξε πρόσφατα, αλλά η Nuxe με… πρόλαβε! Μια τρομερά ενδιαφέρουσα παρουσίαση έκανε το αγαπημένο brand, με αφορμή την νέα σειρά Αquabella® .

 aquabella_06.jpg 

Δοκιμάζοντας όλα τα fun δωμάτια «ψευδαισθήσεων», δοκιμάσαμε παράλληλα και την νέα σειρά του brand, η οποία υπόσχεται καθαρή επιδερμίδα.

Pixel

Και αυτό δεν είναι… ψευδαίσθηση, αλλά πραγματικότητα!

aquabella_04.jpgaquabella_05.jpg

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την σειρά Αquabella®

Η ομορφιά της φρέσκιας και καθαρής επιδερμίδας σειρά Αquabella® σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια φρέσκια και καθαρή επιδερμίδα.  Μια ρουτίνα τριών βημάτων ειδικά σχεδιασμένης  για μεικτές επιδερμίδες, με κύριο συστατικό το ενυδατικό  Λευκό Νούφαρο και το αποκλειστικό φυσικό σύμπλεγμα lu της Nue. Η ποιότητα του δέρματος είναι ορατά βελτιωμένη και η επιδερμίδα λαμπερή και δροσερή.

https://www.instagram.com/p/BpgyOnOBJhx/

H Aquabella® είναι μια εξειδικευμένη σειρά περιποίησης για το μεικτό δέρμα: εκπληκτικές υφές, δροσερές και ευχάριστες για την απόλυτη καθαριότητα και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Θυμίζοντας ένα θαλασσινό αεράκι, η μυρωδιά της συνδυάζει τη γλυκύτητα του γιασεμιού με την εκπληκτική, φρέσκια νότα του αγγουριού καθώς και μερικές ζωηρές χροιές λεμονιού.

 aquabella_03.jpg

Η NUXE έχει συνδυάσει δύο φυσικά ενεργά συστατικά (το Λευκό Νούφαρο και το Υαλουρονικό Οξύ) για να βάλει τέλος στο αιώνιο δίλημμα που αφορά το μεικτό δέρμα, παρέχοντας την απαραίτητη υγρασία σε στοχευμένες περιοχές του προσώπου. Ο σκοπός: Ενυδάτωση των αφυδατωμένων περιοχών και ταυτόχρονα απομάκρυνση της λιπαρότητας.

To Λευκό Νούφαρο από τη Μαδαγασκάρη

Το Λευκό Νούφαρο είναι το σύμβολο της καθαρότητας. Με τα υπέροχα πέταλα του που απλώνονται πάνω στο νερό καθώς μεγαλώνει, δημιουργεί ένα πανέμορφο αποτέλεσμα. Αυτό που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό είναι ότι συμβάλλει στην ανάπτυξη της υδρόβιας ζωής, χάρη στον ρόλο που παίζει στην οξυγόνωση και τον καθαρισμό του νερού.

aquabella_01.jpg

To Φυσικό Εκχύλισμα Υαλουρονικού Οξέος

Για έντονη ενυδατική δράση, η NUXE έχει επιλέξει ένα φυσικό εκχύλισμα υαλουρονικού οξέος. Χάρη στο υψηλό μοριακό βάρος του, το προκύπτουν εκχύλισμα σχηματίζει στην επιφάνεια του δέρματος μια μη αποφρακτική ενυδατική μεμβράνη ώστε να περιοριστεί η εξάτμιση του νερού.  Η υγροσκοπική του δράση σημαίνει ότι λειτουργεί σαν σφουγγάρι, διατηρώντας τα μόρια του νερού σε όλες τις περιοχές του προσώπου.

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

Καθαριστικό gel  μικροαπολέπισης

aquabella_07.jpg 

Λοσιόν Essence

aquabella_08.jpg 

Ενυδατική κρέμα ελαφριάς υφής

aquabella_09.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.