Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα 3 αρώματα που μου έχουν κλέψει την καρδιά...

Θα φανώ υπερβολική αν σου δηλώσω πως τα ερωτεύτηκα πριν καν τα μυρίσω;


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Κι όμως δεν είναι ψέματα! Αυτά τα αρώματα θέλεις να τα αποκτήσεις μόνο και μόνο αντικρίζοντας  τη συσκευασία τους! Είναι πραγματικά έργα τέχνης εξωτερικά και εσωτερικά ! Σκέτα μπιμπελό έτοιμα να τα διακοσμήσεις μπροστά στον καθρέφτη σου και το μπουντουάρ σου! Αν δεν με πιστεύεις κάνε scroll down και θα στα συστήσω. Φυσικά, όταν αισθανθείς την εσάνς τους, θα ερωτευτείς ξανά για δεύτερη φορά και για νέους λόγους. 

VOILA!

CH Queens

Πρόκειται για την πιο ρομαντική και μοντέρνα δημιουργία του Οίκου Carolina Herrera μέχρι σήμερα. Ένα άρωμα για τον άνδρα και ένα για τη γυναίκα. Το CH Kings και το CH Queens είναι δύο oriental οσφρητικές δημιουργίες, που εξυμνούν την αγάπη. Το αντίστοιχο γυναικείο άρωμα, το CH Queens, δημιουργήθηκε με πηγή έμπνευσης τη Ντάμα. Περιέχει νότες από Ylang Ylang, Παιώνια, Εσπεριδοειδή και το χαλαρωτικό άρωμα της Καρύδας. Μία νέα ερμηνεία φρεσκάδας που ανεβάζει τη διάθεση.

 

carolinaherrera.jpg

 

Jean Paul Gaultier Classique

Ποιος θέλει να βρεθεί στο συναρπαστικό καμπαρέ του Jean Paul Gaultier;  Το μπουκάλι είναι έτοιμο να...  λικνίσει τους γοφούς του, ενώ το glittery κόκκινο φόρεμα προμηνύει την σέξι ευωδιά που είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί. Νότες από κεχριμπάρι, τζίντζερ και λαχταριστή βανίλια δημιουργούν έναν ξεχωριστό συνδυασμό.

jpgaultier.jpg

 

Molton Brown Suede Orris 

Μπορεί να μην έχει την υπερπαραγωγή-συσκευασία των παραπάνω, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα brand του οποίου προϊόντα θα βρεις διακοσμημένα σε μπάνια και δωμάτια ξενοδοχείων 5 αστέρων ! Οι λιτές, καθαρές γραμμές των αρωμάτων της Molton Brown, πάντα αποτελούν αντικείμενο πόθου και ένδειξη εκλεπτυσμένου γούστου.  Η νέα συλλογή Suede Orris συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με τις μοντέρνες τάσεις. Δροσερές νότες μανταρινιού, νότες από τριαντάφυλλο και γιασεμί και ρίζες ίριδας από την Τοσκάνη, δημιουργούν ένα ακαταμάχητο άρωμα που μας παρασύρει σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία αισθήσεων. 

 

theperfumesociety_7_4_2019_1_37_55_701.jpg 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

CELEBS

Θετικές εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Tι λέει η σύζυγός του

«Στην κόρη μας λείπει ο μπαμπάς της- Θα σηκωθεί, θα είναι όπως ήταν πριν»

FASHION TRENDS

Γιατί ένα καλό λευκό πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου!

Διαχρονικό, κλασάτο και κομψό ο απόλυτος μπαλαντέρ μόδας σου χαρίζει τις πιο υπέροχες εμφανίσεις!

CELEBS

Πέτρος Γαϊτάνος για ομόφυλα ζευγάρια: «Θα πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό»

Η άποψη του τραγουδιστή κι οι θρησκευτικές αντιδράσεις