Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτή είναι η πιο trendy πλεξούδα μαλλιών

 Απόλυτα καλοκαιρινή, chic και girly 


Ζωή Γκόρου


Το καλοκαίρι οι πλεξούδες είναι σωτήριες. Και όταν λέμε σωτήριες το εννοούμε. Είναι πιο γρήγορη και κομψή λύση για να τιθασεύσεις τη μακριά κόμη σου και να χαρίσεις στο στυλ ένα girly twist. 

Pixel

H πλεξούδες αντιστέκονται στον αέρα του νησιού ενώ μπορείς να τις φτιάξεις ακόμα και σε νωπά μαλλιά μετά το μπάνιο και είναι αξιοπρεπέστατη.

Μετά από έρευνα στα πρόσφατα trends ήρθαμε αντιμέτωπες με την πλούσια, ψηλή πλεξούδα που λανσάρουν ως μόδα οι Gigi Hadid και η Kylie Jenner στις πρόσφατες εμφανίσεις τους (βραδινές και μη). 

Pixel

https://www.instagram.com/p/B0FOW6gndLo/

https://www.instagram.com/p/B0O7KK8nYig/

Για την αποκτήσεις αρκεί να πιάσεις τα μαλλιά σου μια ψηλή αλογοουρά. ‘Απλωσε ένα σπρέι για styling και στη συνέχεια άρχισε να πλέκεις την αλογοουρά μέχρι την άκρη των μαλλιών. Σιγούρεψέ την με ένα λαστιχάκι.

Για να αποκτήσουν αυτή την πλούσια όψη με τα δάχτυλά σου «άνοιξε» λίγο την πλέξη ώστε να δείχνουν όσο το δυνατόν πιο πλούσια. Στο τέλος άπλωσε και λίγο λάδι για λάμψη μαλλιών ή το αντηλιακό μαλλιών.  

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

BEAUTY NEWS

Η Pamela Anderson στην πρώτη της εμφάνιση με μακιγιάζ εδώ και καιρό είπε «ναι» σε ένα από τα κορυφαία trends της περιόδου

Δείτε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο Met Gala, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το healthy glow της

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

Στον πυρετό του tenniscore: 6 fashion items για να υιοθετήσεις το απόλυτο trend της σεζόν

Η Zendaya έκανε την αρχή με το Challengers κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να φοράμε ρούχα και αξεσουάρ με θέμα το tennis

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η Lamda Development συμμετέχει στο Piano City Athens

Το The Ellinikon Experience Park και το GoldenHall υποδέχονται το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!