Skip to main content

BEAUTY NEWS

Είναι οι φράντζες της Kate Middleton ο ορισμός του fall haircut;

Μήπως είναι αυτή η επόμενη αλλαγή που θέλεις να κάνεις;



Αν και η Κέιτ Μίντλετον παραμένει πιστή στο στυλ της και όσα αγαπά, κάνοντας ελάχιστες μικροαλλαγές στην εικόνα της από τότε που μπήκε στη ζωή μας, ωστόσο πριν από λίγους μήνες, ενέδωσε σε ένα θηλυκό haircut με μακριές φράντζες της δεκαετίας του 80 που όμως ταιριάζουν τέλεια με τους συνηθισμένους άψογους κυματισμούς της.

Τώρα, φαίνεται πως η Πριγκίπισσα της Ουαλίας όχι μόνο έχει αγαπήσει τις γεμάτες αριστοκρατικές της φράντζες αλλά φαίνεται να τις διατηρεί κι όλας ανανεώνοντας το look γύρω από το περιποιημένο πρόσωπό της. Η Μίντλετον φωτογραφήθηκε στη Σκωτία στις 2 Νοεμβρίου με το απόλυτο φθινοπωρινό hair look και μοίρασε έμπνευση στους θαυμαστές της αλλά και σε όλους αυτούς που θα ήθελαν μια μικρή αλλαγή ωστόσο δεν τολμούν.

Μένοντας σταθερή στο γλυκό καστανό χρώμα που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια στην κόμη της, αλλά με ελαφρώς πιο κοντές φράντζες τύπου bardot να πέφτουν με θράσος γύρω από τα μάτια της, τις έδιναν σίγουρα μια πιο κοριτσίστικη ανέμελη και κομψή εμφάνιση παράλληλα. Το συγκεκριμένο στυλ φαίνεται να έχει αγαπηθεί από τις γυναίκες που παρακολουθούν το στυλ της πριγκίπισσας αφού είναι θηλυκό, τονίζει το σχήμα και το χρώμα των ματιών, δείχνει όμορφο, κομψό και αριστοκρατικό με τα υπόλοιπα μαλλιά πιασμένα πίσω, καθώς και χτενισμένα με χωρίστρα στο πλάι. Φρόντισε οι φράντζες να είναι σε ένα μήκος που σε βολεύουν, όπως για παράδειγμα να μπορούν να πιαστούν πίσω από το αυτί και να μη σου στερούν ορατότητα και απόλαυσε μια ευέλικτη εμφάνιση που μπορεί να σε μεταμορφώσει στη στιγμή.  

Στη συγκεκριμένη έξοδο στη βρετανική εξοχή, η Κέιτ, κράτησε την υπόλοιπη εμφάνισή της απλή, με μια γραμμή από σκούρο eyeliner, ελάχιστο ροζ ρουζ και μια απαλή νότα χρώματος στα χείλη, μια κλασική, εύκολη, διαχρονική επιλογή, που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ. 

Για το υπόλοιπο look της προτίμησε ένα μαύρο πλούσιο ζιβάγκο κάτω από ένα ελαφρώς φασαριόζικο μπουφάν Burberry. Ιδανικό τόσο για τις φθινοπωρινές ανάγκες της εποχής όσο και κολακευτικό για τα κομψά χαρακτηριστικά και τα χρώματά της.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά η εμφάνιση της Middleton φαίνεται να πείθει όλο και περισσότερες για ένα ραντεβού στο κομμωτήριο μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του