Skip to main content

BEAUTY NEWS

Kate Middleton: Με νέα σκούρα απόχρωση στα μαλλιά και grande look υποδέχεται την εορταστική περίοδο!

Με ένα shiny σοκολατί στον πυρετό προετοιμασίας των Χριστουγέννων!



Είμαι σίγουρη πως ένα ταξίδι στο Λονδίνο τις ημέρες των γιορτών θα είναι μια μαγική εμπειρία που σου μένει αξέχαστη. Όσοι το έχετε ζήσει σίγουρα θα συμφωνήσετε! Η γενική ατμόσφαιρα, τα εμπορικά, οι στολισμένοι δρόμοι, η royal αισθητική είναι σίγουρα μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τη Βρετανική πρωτεύουσα έναν must Christmas ή Pre-Christmas destination.  

Photo Credits: @Getty Images

Χαζεύοντας ολοκαίνουριες φωτογραφίες της Kate Middleton κατευθείαν από το Ηνωμένο Βασίλειο, θα παρατηρήσεις κι εσύ όπως κι εγώ πως το hair look της απέκτησε μια πιο σκούρα χειμωνιάτικη απόχρωση. Την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη με ένα πιο πλούσιο, λαμπερό κυρίως πιο σκούρο καφέ σοκολατί χρώμα. Οι μακριές φράντζες της που τείνουν να γίνουν συνώνυμες με το όνομά της, είχαν επίσης λίγο διαφορετικό στυλ και έμοιαζαν να αποτελούν την τέλεια έμπνευση για τα επόμενα γιορτινά πάρτι. Εκθαμβωτική όπως πάντα με τα μαλλιά της λιτά και χτενισμένα σε μεγάλους ανάλαφρους κυματισμούς, έδειξε το κούρεμα αλλά και το νέο της χρώμα σε όλο του το μεγαλείο, καθώς μέχρι τώρα το είχαμε θαυμάσει μόνο μέσα από διαφορετικών τύπων περίτεχνα αλλά και απλά updos. 

Για να ολοκληρώσει το πρόσφατο glam look της, η πριγκίπισσα της καρδιάς μας και μητέρα τριών παιδιών, δημιούργησε ένα απαλό μακιγιάζ με χρυσό smokey eye και ροδαλά μάγουλα. Ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό της outfit  με ένα μπλε φόρεμα-κάπα, δημιουργία της Λονδρέζας σχεδιάστριας Safiyaa, λαμπερά κοσμήματα, ένα κολιέ και ένα βραχιόλι και ένα clutch με πούλιες.

 Όταν η Kate εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το νέο της κούρεμα, με φράντζες της δεκαετίας του '70 τον Σεπτέμβριο, είχε τα υπόλοιπα μαλλιά της σε έναν χαμηλό, πλεγμένο κότσο. Εκείνη την εποχή, τα μαλλιά της ήταν αρκετά πιο ανοιχτά, απόλυτα εναρμονισμένα με τη φυσική της μεσαία καφέ απόχρωση. Ωστόσο, η νέα επιλογή στην κουπ της δεν είναι τόσο μακριά από το comfort zone της. Οι αποχρώσεις αυτές είναι μέσα στις αγαπημένες της και οι αλλαγές της διακριτικές και πάντα στην ίδια χρωματική παλέτα. 

 Έτοιμη να υποδεχτεί την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, η Kate Middleton σου δίνει το inspiration που χρειάζεσαι για μια hot αλλαγή που θα απογειώσει τα party look σου!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

7 tips στοματικής υγιεινής που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

Πώς να προστατέψεις την υγεία των δοντιών και των ούλων σου αποτελεσματικά

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου