Skip to main content

BEAUTY TIPS

2 μάσκες νυκτός για μια απόλυτα αποτοξινωμένη και λαμπερή όψη

Μέσα σε 5 λεπτά θα αποκτήσεις το δέρμα που πάντα επιθυμούσες!


Κέλλυ Νόβακ

Καμιά φορά νιώθω ότι… πελαγώνω. Είναι φορές που παρατηρώ την συχνά ταλαιπωρημένη επιδερμίδα μου και δεν ξέρω πώς μπορώ να την βοηθήσω ώστε να αποκτήσει την λαμπερή και αναζωογονημένη όψη που θέλω να έχει πάντα! Και ξέρω ότι και εσύ έχεις βρεθεί πολλές φορές στο ίδιο σημείο… απόγνωσης με εμένα.

Κάτι που όμως πάντα με βοηθάει (ψυχολογικά αλλά και πρακτικά) είναι μια μάσκα ομορφιάς. Όποιο και αν είναι το «σενάριο», είτε δηλαδή η επιδερμίδα μου έχει ανάγκη από λίγη αποτοξίνωση, είτε από λίγη λάμψη και θρέψη, η κατάλληλη μάσκα ομορφιάς φαίνεται να είναι πάντα η λύση που μου προσφέρει… peace of mind –που λένε και οι Αμερικάνοι!

Δύο μάσκες που λατρεύω είναι η 3-Minute Detox Mask και η New Dimension Sculpt + Glow Mask της Estée Lauder. Πραγματικά, η καθεμία στον τομέα της, είναι ο… σωτήρας της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας μου. Τα καλά νέα –επίσης- είναι ότι και οι δύο μου προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, σε πολύ λίγο χρόνο.

Για την ακρίβεια, η μάσκα που χρησιμοποιώ όταν νιώθω την επιδερμίδα μου θαμπή είτε από τους ρύπους του περιβάλλοντος, είτε όταν χρειάζεται λίγη ανάπλαση, είναι η 3-Minute Detox Mask. Από το όνομά της και μόνο καταλαβαίνεις ότι σε λιγότερο από 5 λεπτά έχεις μια σφριγηλή όψη. Την χρησιμοποιώ πριν πέσω για ύπνο, σε καθαρή επιδερμίδα, απλώνοντας μια λεπτή στρώση από την μάσκα. Τρία λεπτά μετά, ξεπλένω με χλιαρό νερό και συνεχίζω με την καθιερωμένη ρουτίνα ομορφιάς μου (serum+ενυδάτωση).

2masks-for-detox-n-glow-01-1.jpg2masks-for-detox-n-glow-01.jpg

 

Σε άλλες περιπτώσεις όμως, που χρειάζομαι μια εύκολα λαμπερή επιδερμίδα η New Dimension Sculpt + Glow Mask είναι η πιο γρήγορη λύση για το πρόβλημά μου. Αρκεί να απλώσω μια “γερή” στρώση της μάσκας σε καθαρό πρόσωπο και να αφήσω 5 λεπτά μέχρι να δράσει εις βάθος. Έπειτα με απαλές κινήσεις αφαιρώ την μεγαλύτερη ποσότητα, αφήνοντας μια λεπτή στρώση όλο το βράδυ, σαν ένα «μαξιλαράκι» προστασίας για το δέρμα! Όταν την αφαιρέσω το πρωί, η επιδερμίδα μου αλλά και η διάθεσή μου είναι πλήρως αναζωογονημένη!

2masks-for-detox-n-glow-02-2.jpg2masks-for-detox-n-glow-02.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

3 συχνά λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το χρώμα των μαλλιών σου

Το ήξερες ότι αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν τα βαμμένα μαλλιά;

BEAUTY TIPS

Μακιγιάζ: 2 κόλπα που λεπταίνουν το πρόσωπο

Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

Προτεινόμενα

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου: Ανάσταση στο Μάλμε μαζί με την ελληνική αποστολή

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε Χριστός Ανέστη στους followers της