Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τι δεν λείπει από το νεσεσέρ της δουλειάς μου το Φθινόπωρο

5 προϊόντα ομορφιάς που δεν λείπουν ποτέ από το «κρυφό» συρτάρι του γραφείου…


Κέλλυ Νόβακ

Το αποκαλώ “secret drawer”. Είναι αυτό το κάτω-κάτω συρτάρι του γραφείου μου, στην δουλειά, που… κρύβω όλα τα μυστικά μου! Είναι όλα αυτά τα προϊόντα που νιώθω ότι χρειάζομαι να έχω πάντα δίπλα μου, σε περίπτωση που νιώσω την ανάγκη από λίγη λάμψη, λίγη φρεσκάδα και λίγη ανανέωση γενικότερα!

Έχω, λοιπόν, ένα νεσεσέρ αποκλειστικά για την δουλειά. Υπάρχει πάντα στο συρτάρι μου, --κάτω από αυτό που κρύβω και μερικά σνακ, όταν με πιάσουν οι… υπογλυκαιμίες μου (και καλά…)! Και ενώ πιστεύω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να έχει ανάγκη από κάτι διαφορετικό σύμφωνα με τα δικά της δεδομένα, θεωρώ ότι τα παρακάτω beauty products είναι χρήσιμα σε όλες τις γυναίκες, εντός και εκτός δουλειάς!

#1. Κρέμα σώματος

Ναι, ξέρω, ακούγεται κάπως, γιατί έχουμε συνηθίσει να φοράμε κρέμα σώματος, μετά το μπάνιο κυρίως. Αλλά εγώ θέλω να έχω μία για πολλούς λόγους. Για να εφαρμόζω από τα χέρια, τους αγκώνες, μέχρι και σε κάποια σημεία στον αυχένα που πολλές φορές τείνουν να αφυδατώνονται όταν κάνει κρύο ή έχει υγρασία.

5productsforwork_01.jpg

Barnängen, All Over Rescue Body Balm

 

#2. Ένα καθαριστικό προσώπου

Το ήξερες ότι το υπολογιστής «βγάζει» σκόνη; Σκόνη που έρχεται κατευθείαν στο πρόσωπό μας! Και γενικά, πέρα από αυτό, όταν βγαίνω εκτός γραφείου για events ή εξωτερικά ραντεβού νιώθω μετά από λίγο το δέρμα μου κάπως λιπαρό και βρώμικο. Έτσι πλένω το πρόσωπό μου με ένα καθαριστικό και νιώθω και πάλι… φρεσκαδούρα!
 

5productsforwork_02.jpg

Garnier, SkinActive Refreshing Botanical Gel Wash with Aloe Extract

 

#3. Μάσκαρα

Γενικά δεν φοράω συχνά μέικαπ όταν πάω στην δουλειά, και δεν έχω κάποιο ραντεβού. Αλλά και να έχω ή απλά όταν θέλω να νιώσω λίγη αυτοπεποίθηση, εφαρμόζω λίγη μάσκαρα. Επειδή μια μάσκαρα, τονίζει το βλέμμα, νομίζω ότι είναι ό,τι χρειάζομαι για να δείχνω «ξύπνια» και περιποιημένη.
 

5productsforwork_03.jpg

L’Oreal, Paradise Extatic

 

#4. Ενυδατικό κραγιόν

Ε, καλά, εννοείται ότι λίγο χρώμα στα χείλη κάνει τεράστια διαφορά στο πρόσωπό μας. Και ένα σε nude/καφέ απόχρωση είναι το αγαπημένο μου, για κάθε μέρα. Θέλω ένα κραγιόν ή lip gloss όμως που να είναι ενυδατικό σε αυτές τις περιπτώσεις, γι’ αυτό πάντα προτιμάω ένα τέτοιο προϊόν.
 

5productsforwork_04.jpg

Avon, Mark Liquid Lacquer Matte

 

#5. Highlighter

Πες με τρελή, αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς ένα highlighter! Δεν μπορώ! Λίγο να βάλω και αμέσως λάμπω, κυριολεκτικά! Γίνεται, λοιπόν, να λείπει από το νεσεσέρ μου; Άσε που με το κραγιόν, την μάσκαρα και το highlighter έχω ένα γρήγορο μακιγιάζ για έκτακτες ανάγκες! Το εφαρμόζω όχι μόνο στην μύτη και τα ζυγωματικά, αλλά και στα μάτια σαν σκιά. Αμέ…

5productsforwork_05.jpg

3INA, The Highlighter

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας