Skip to main content

BEAUTY TIPS

Aυτό το έλαιο χρησιμοποιεί η Ashley Olsen στα μαλλιά της

Άλλη μια παροδική τάση ή κάτι που θα χρησιμοποιούμε χρόνια;


Κέλλυ Νόβακ

Πόσα χρόνια τώρα βλέπουμε τις αδερφές Olsen στην μεγάλη οθόνη; Πάνω από δεκαετία. Οι δίδυμες αδερφές από τις ανάλαφρες εφηβικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσαν όταν ήταν μικρές, έχουν πλέον μετατραπεί στις απόλυτες fashion gurus, τις οποίες πάντα κοιτάμε για inspo.

Pixel

Το ίδιο και για τα boho inspired, beauty looks τους, τα οποία έχουν άλλοτε μια avant-garde και άλλοτε μια πιο χαλαρή, μινιμαλιστική διάθεση.

Οι δύο δίδυμες αδερφές αν και ξεχωρίζουν μεταξύ τους μέσα από την διαφορετικότητα στο στιλ τους, έχουν κάτι (ακόμα) κοινό: τέλεια μαλλιά.

Pixel

Η Mary-Kate και Ashley Olsen έχουν καταφέρει να διατηρήσουν αυτή την λάμψη και υγιή εικόνα στα μαλλιά τους, όπως όταν ήταν μικρές όπου τις χαζεύαμε στις ταινίες τους, στα ‘00s.

Πώς το καταφέρνουν αυτό; Θα σου αποκαλύψω το μυστικό της μίας (βλ. Ashley), καθώς γι’ αυτήν γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ποιο είναι το μυστικό της.

Το «πρώτο χέρι» είναι η hair colorist της aka Lorri Goddard, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε το μυστικό της Ashley Olsen για τέλεια μαλλιά. Η ίδια εφαρμόζει ένα έλαιο που… δια μαγείας, μεταμορφώνει μαλλιά και δέρμα!

Το sea buckthorn oil είναι το έλαιο που χρησιμοποιεί η σταρ, το οποίο προέρχεται από το ιπποφαές. To άκρως πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά έλαιο περιέχει ένα σωρό βιταμίνες και στοιχεία που θα σου… πέσει το σαγόνι. Μερικά απ’ αυτά; Ω-3, -6, -7 και -9, τα οποία προσφέρουν λάμψη και υγεία στα μαλλιά.

Το θαυματουργό έλαιο πέρα από το γεγονός ότι βελτιώνει την κατάσταση των μαλλιών, συνδέεται και με την υγεία του δέρματος, χάρη στα λιπαρά οξέα που έχει το to sea buckthorn oil, τα οποία βοηθούν στην αναπαραγωγή νέων κυττάρων.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 κοινά λάθη που κάνεις στο μανικιούρ και το πεντικιούρ και καταστρέφουν την ποιότητα των νυχιών σου

Όλα όσα πρέπει να αποφεύγεις για υγιή και φροντισμένα νύχια

BEAUTY TIPS

3 τροφές με αντιγηραντικές ιδιότητες που θα σου χαρίσουν νεανική επιδερμιδα

Βάλε αυτές τις τροφές στη διατροφή σου και άλλαξε την εικόνα της επιδερμίδας σου για παντα! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου