Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τσιπούρες με εστραγκόν και τζίντζερ

Οι πεντανόστιμες τσιπούρες με μια εξωτική πινελιά!


Γεωργία Κοντού

Χρειαζόμαστε 2 τσιπούρες και καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο εστραγκόν, που είναι φανταστικός συνδυασμός με το ψάρι. Μπορούμε να το βρούμε σε όλα τα φυτώρια.

Ψιλοκόβουμε το εστραγκόν, 2 σκελίδες σκόρδο και τρίβουμε φρέσκο τζίντζερ.

Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και γεμίζουμε τις κοιλίτσες με τα μυρωδικά.

Ρίχνουμε λίγο λάδι και λίγο νερό και ψήνουμε στο γκριλ.

Υλικά για λαδολέμονο: χυμό και ξύσμα λεμονιού, μουστάρδα και λάδι.

Τα χτυπάμε με το σύρμα και περιχύνουμε το ψάρι μόλις βγει από το φούρνο.

Ένα θρεπτικό και υγιεινό πιάτο!

Πηγή: Νηστικό αρκούδι δε χορεύει

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του