ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Τσιπούρες με εστραγκόν και τζίντζερ
Οι πεντανόστιμες τσιπούρες με μια εξωτική πινελιά!
Γεωργία Κοντού
Χρειαζόμαστε 2 τσιπούρες και καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο εστραγκόν, που είναι φανταστικός συνδυασμός με το ψάρι. Μπορούμε να το βρούμε σε όλα τα φυτώρια.
Ψιλοκόβουμε το εστραγκόν, 2 σκελίδες σκόρδο και τρίβουμε φρέσκο τζίντζερ.
Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και γεμίζουμε τις κοιλίτσες με τα μυρωδικά.
Ρίχνουμε λίγο λάδι και λίγο νερό και ψήνουμε στο γκριλ.
Υλικά για λαδολέμονο: χυμό και ξύσμα λεμονιού, μουστάρδα και λάδι.
Τα χτυπάμε με το σύρμα και περιχύνουμε το ψάρι μόλις βγει από το φούρνο.
Ένα θρεπτικό και υγιεινό πιάτο!
SELECTIONS
- 8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου
- Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη
- Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.
- Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!