Skip to main content

DO IT YOURSELF

Να πως θα αποκτήσεις τέλειο δέρμα μέσα σε μια μέρα

Αρκούν 24 ώρες για να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα!


Κέλλυ Νόβακ

Είμαι λίγο ανυπόμονη σαν άνθρωπος καμιά φορά. Ειδικά με τα θέματα της ομορφιάς. Καμιά φορά νιώθω ότι χρειάζεται να περάσει πολύς καιρός για να δω πραγματικά αποτελέσματα στα μαλλιά ή την επιδερμίδα μου. Και ενώ για το πρώτο ακόμα…ψάχνομαι, τα καλά νέα είναι ότι για το πρόσωπό μου έχω βρει την λύση! Αρκούν 24 ώρες και μερικά συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να αποκτήσω άμεσα μια λαμπερή επιδερμίδα. Είναι ο απόλυτος τρόπος όταν θέλω δείχνω όμορφη και φρέσκια πριν από κάποιο σημαντικό event! Αν θέλεις και εσύ να μάθεις… τα μυστικά για ένα άψογο πρόσωπο μέσα σε μια μέρα, αρκεί να διαβάσεις τα παρακάτω!

#1. Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα ενυδατικό smoothie που θα δώσει boost στον οργανισμό αλλά και το δέρμα σου, για ένα φυσικά λαμπερό αποτέλεσμα.

#2. Κάνε στον εαυτό σου ένα μασάζ προσώπου με ένα φυσικό έλαιο προσώπου (βλ. από τριαντάφυλλο, αβοκάντο, δεντρολίβανο, argan κτλ.). Άπλωσε στο πρόσωπό σου μερικές σταγόνες και κάνοντας κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλά σου, άφησέ το να απορροφηθεί πλήρως.

#3. Συνέχισε την ενυδατώση χρησιμοποιώντας μια πολύ καλή ενυδατική κρέμα προσώπου (εφάρμοσέ την πρωί και βράδυ).

#4. Αν έχεις σκοπό να βαφτείς, τότε φρόντισε το foundation που θα χρησιμοποιήσεις να περιέχει φυσικά συστατικά (όπως βιταμίνη C ή Ε) έτσι ώστε όσο το φοράς και να θρέψει παράλληλα το δέρμα αλλά και να παραμένει ενυδατωμένο.

#5. Φρόντισε τα γεύματα της διατροφής σου για αυτή την ημέρα να περιλαμβάνουν βιταμίνες (C, E και Ω-3), τρώγοντας τροφές όπως εσπεριδοειδή, ψάρι, αβοκάντο, πιπεριές, μπανάνες και μούρα (βατόμουρα, σμέουρα κτλ.).

#6. Κατά την διάρκεια της ημέρας, φρόντισε να ψεκάζεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα την επιδερμίδα σου με ένα face mist ή ένα ενυδατικό toner που θα τονώσει αλλά και θα κράτησει την επιδερμίδα «ξύπνια», άρα και φρέσκια.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Φτιάξε μόνη σου το πιο ανοιξιάτικο άρωμα μαλλιών

Για μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα 

DO IT YOURSELF

8 tips για να διαλέξεις το άρωμά σου

Τι να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να διαλέξεις ένα νέο άρωμα που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητά σου.

DO IT YOURSELF

Εύκολο diy lip scrub για χείλη λαμπερά κι υγιή

Μια φυσική θεραπεία ομορφιάς που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;