Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να αποκτήσεις την κομψή αλογοουρά της Olivia Palermo σε χρόνο dt

Το απόλυτο βραδινό χτένισμα που θα λατρέψεις!


Κέλλυ Νόβακ

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε μια όμορφη αλογοουρά. Είναι κομψή, μοντέρνα, σέξι και ταιριάζει με –σχεδόν- όλα τα καθημερινά μας σύνολα. Αλλά η Olivia Palermo μας «σύστησε» σε μια νέα γενιά πραγμάτων. Την «βραδινή» αλογοουρά. Αυτό το χτένισμα όχι μόνο είναι άκρως κομψό και φινετσάτο αλλά είναι αρκετά εντυπωσιακό για μια βραδινή έξοδο. Φυσικά, για να εκτελέσεις και εσύ αυτό το χτένισμα, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός ή να έχεις κάποια ιδιαίτερα skills. Αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και μέσα σε λίγα λεπτά θα αποκτήσεις το πιο chic βραδινό χτένισμα!
 

diy-evening-ponytail-oliviapalermo-01.jpg
 

Αρχικά, θέλεις να δώσεις όγκο και «υφή» σε αυτό το χτένισμα, οπότε φρόντισε να ψεκάσεις σε νωπά μαλλιά (από τις ρίζες μέχρι και τις άκρες) ένα προϊόν σπρέι που προφέρει όγκο. Στέγνωσε τα μαλλιά σου με ένα σεσούαρ και έχε στο νου σου να διατηρήσεις την χωρίστρα των μαλλιών σου στο κέντρο. Γενικά, αυτό που προσπαθείς να πετύχεις είναι ανάλαφρα και λίγο «ακατάστατα» ίσια μαλλιά. Φρόντισε η ρίζα να μην είναι τελείως ίσια όμως και να διατηρεί τον όγκο της.

Αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου, λοιπόν, ήρθε η ώρα για την χωρίστρα. Χώρισε τα μαλλιά σου στην μέση και φέρε πίσω τα υπόλοιπα μαλλιά σαν να θέλεις να δημιουργήσεις μια χαμηλή αλογοουρά. Πρόσεξε να μην τραβήξεις πολύ πίσω τα μαλλιά σου, όμως, γιατί έτσι ρισκάρεις να «χάσεις» τον όγκο από το πάνω μέρος τους αλλά και την ρίζα.

Χώρισε τα μαλλιά σε 4 τμήματα αριστερά και δεξιά (δύο στο μπροστινό μέρος και δύο πίσω), ελευθερώνοντας μερικές τούφες από το πλάι, όπως έχει κάνει και η Olivia με το χτένισμά της. Έπειτα, πλέξε τα τέσσερα τμήματα μεταξύ τους (τα δύο τμήματα της δεξιάς πλευράς και αντίστοιχα τα δύο τμήματα της αριστερής πλευράς των μαλλιών) σε μια απλή γαλλική πλεξούδα. Και πάλι, φρόντισε να μην σφίξεις πολύ την πλεξούδα, έτσι ώστε τα μαλλιά να διατηρήσουν τον όγκο τους. Δημιούργησε μόνο 2 πλέξεις από την πλεξούδα (χωρίς δηλαδή να πλέξεις όλο το μαλλί), αφήνοντας την υπόλοιπη αλογοουρά ελεύθερη. Στερέωσε την πλεξούδα με τσιμπιδάκια.

Η chic βραδινή σου αλογοουρά είναι έτοιμη!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Φτιάξε μόνη σου το πιο ανοιξιάτικο άρωμα μαλλιών

Για μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα 

DO IT YOURSELF

8 tips για να διαλέξεις το άρωμά σου

Τι να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να διαλέξεις ένα νέο άρωμα που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητά σου.

DO IT YOURSELF

Εύκολο diy lip scrub για χείλη λαμπερά κι υγιή

Μια φυσική θεραπεία ομορφιάς που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.