Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να αποκτήσεις την κομψή αλογοουρά της Olivia Palermo σε χρόνο dt

Το απόλυτο βραδινό χτένισμα που θα λατρέψεις!


Κέλλυ Νόβακ

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε μια όμορφη αλογοουρά. Είναι κομψή, μοντέρνα, σέξι και ταιριάζει με –σχεδόν- όλα τα καθημερινά μας σύνολα. Αλλά η Olivia Palermo μας «σύστησε» σε μια νέα γενιά πραγμάτων. Την «βραδινή» αλογοουρά. Αυτό το χτένισμα όχι μόνο είναι άκρως κομψό και φινετσάτο αλλά είναι αρκετά εντυπωσιακό για μια βραδινή έξοδο. Φυσικά, για να εκτελέσεις και εσύ αυτό το χτένισμα, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός ή να έχεις κάποια ιδιαίτερα skills. Αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και μέσα σε λίγα λεπτά θα αποκτήσεις το πιο chic βραδινό χτένισμα!
 

diy-evening-ponytail-oliviapalermo-01.jpg
 

Αρχικά, θέλεις να δώσεις όγκο και «υφή» σε αυτό το χτένισμα, οπότε φρόντισε να ψεκάσεις σε νωπά μαλλιά (από τις ρίζες μέχρι και τις άκρες) ένα προϊόν σπρέι που προφέρει όγκο. Στέγνωσε τα μαλλιά σου με ένα σεσούαρ και έχε στο νου σου να διατηρήσεις την χωρίστρα των μαλλιών σου στο κέντρο. Γενικά, αυτό που προσπαθείς να πετύχεις είναι ανάλαφρα και λίγο «ακατάστατα» ίσια μαλλιά. Φρόντισε η ρίζα να μην είναι τελείως ίσια όμως και να διατηρεί τον όγκο της.

Αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου, λοιπόν, ήρθε η ώρα για την χωρίστρα. Χώρισε τα μαλλιά σου στην μέση και φέρε πίσω τα υπόλοιπα μαλλιά σαν να θέλεις να δημιουργήσεις μια χαμηλή αλογοουρά. Πρόσεξε να μην τραβήξεις πολύ πίσω τα μαλλιά σου, όμως, γιατί έτσι ρισκάρεις να «χάσεις» τον όγκο από το πάνω μέρος τους αλλά και την ρίζα.

Χώρισε τα μαλλιά σε 4 τμήματα αριστερά και δεξιά (δύο στο μπροστινό μέρος και δύο πίσω), ελευθερώνοντας μερικές τούφες από το πλάι, όπως έχει κάνει και η Olivia με το χτένισμά της. Έπειτα, πλέξε τα τέσσερα τμήματα μεταξύ τους (τα δύο τμήματα της δεξιάς πλευράς και αντίστοιχα τα δύο τμήματα της αριστερής πλευράς των μαλλιών) σε μια απλή γαλλική πλεξούδα. Και πάλι, φρόντισε να μην σφίξεις πολύ την πλεξούδα, έτσι ώστε τα μαλλιά να διατηρήσουν τον όγκο τους. Δημιούργησε μόνο 2 πλέξεις από την πλεξούδα (χωρίς δηλαδή να πλέξεις όλο το μαλλί), αφήνοντας την υπόλοιπη αλογοουρά ελεύθερη. Στερέωσε την πλεξούδα με τσιμπιδάκια.

Η chic βραδινή σου αλογοουρά είναι έτοιμη!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Ποιο χορταρικό ενισχύει το κολλαγόνο και κάνει καλό στο δέρμα σου

Extra bonus: Μια γρήγορη συνταγή για Smoothie σύσφιξης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας