Πλούσιες βλεφαρίδες σε 2 εβδομάδες - AllYou.gr

Search

Πλούσιες βλεφαρίδες σε 2 εβδομάδες

Δεν θα χρειαστεί να πας σε ειδικό για να τις αποκτήσεις…

09 Ιουλίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Πόσο τέλειο θα ήταν, τώρα το καλοκαίρι, οι εμφανίσεις μας στην παραλία να είναι άψογες; Τόσο άψογες, όσο είναι όταν βαφόμαστε; Όταν βάζουμε το highlighter μας και λάμπουμε ολόκληρες ή ήταν βάζουμε μάσκαρα και έχουμε βλέμμα που… σκοτώνει;

Ε, το δεύτερο μπορούμε να το καταφέρουμε και δεν θα χρειαστείς καν την βοήθεια ειδικού και να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες! Μπορείς να αποκτήσεις φυσικά πλούσιες βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο, μέσα στις επόμενες 2-4 εβδομάδες! Πώς; Με την βοήθεια δύο φυσικών προϊόντων: την αλόη και το καστορέλαιο. Ο συνδυασμός των δύο αυτών υλικών, που περιέχουν βιταμίνη Ε και «καλά» λιπαρά οξέα, τα οποία δυναμώνουν την ρίζα της τρίχας αλλά και την βοηθούν να μακρύνει πιο εύκολα και πιο γρήγορα, είναι ο ιδανικός για να αποκτήσεις πλούσιες βλεφαρίδες!

Serum αλόης & καστορέλαιου

2 κ.σ καστορέλαιο

2 κ.σ αλόη (σε μορφή gel)

1 δοχείο αποθήκευσης

1 μπατονέτα

Στο δοχείο πρόσθεσε τα δύο υλικά και ανακάτεψε πολύ καλά. Βρέξε την μπατονέτα με το μείγμα και εφάρμοσε στις βλεφαρίδες σου από τις άκρες μέχρι την ρίζα. Μην ξεπλύνεις με νερό. Για μέγιστα αποτελέσματα, εφάρμοζε πριν τον ύπνο για να δράσει το serum ακόμη καλύτερα. Επανέλαβε την διαδικασία σε καθημερινή βάση για περίπου 2 έως 4 εβδομάδες.

Φωτό: Amadeo Muslimović / UnplashΑκολούθησε το allyou στο Instagram!