Τι κάνει η makeup artist της Rihanna για τέλεια φρύδια; - AllYou.gr

Search

Τι κάνει η makeup artist της Rihanna για τέλεια φρύδια;

To απόλυτο hack που θα λατρέψεις (μπορεί και όχι…)

12 Ιουλίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Είναι διάφορα hacks ομορφιάς που έχουμε διαβάσει κατά καιρούς, που κάνουν οι celebrities. Άλλα «λειτουργούν» και άλλα όχι. Για παράδειγμα, δεν ξέρουμε αν το Windex κάνει και πολύ καλό, όταν το αναμειγνύεις με το αυτομαυριστικό σου, όπως κάνει η Ashley Graham, για το μαύρισμα. Ή αν αδειάσεις μια ολόκληρη λακ στις φύτρες σου θα τις κρατήσει σταθερές, σύμφωνα με τα tips της Brie Larson. Αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με την Rihanna, ό,τι beauty hack μαθαίνουμε ότι ακολουθεί, τότε ακούμε με προσοχή.

Η makeup artist της λοιπόν και ambassador του Fenty Beauty, Priscilla Ono, μίλησε πρόσφατα στο Harper’s Bazaar U.K και αποκάλυψε το απροσδόκητο προϊόν που χρησιμοποιεί στην σταρ για να σταθεροποιήσει τα φρύδια της: το σαπούνι.

Βέβαια, η makeup artist δεν χρησιμοποιεί οποιοδήποτε σαπούνι. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί μία μπάρα σαπουνιού. Αυτό που κάνει ακριβώς είναι να παίρνει ένα spoolie το οποίο τρίβει πάνω στην μπάρα σαπουνιού. Έπειτα, το εφαρμόζει πάνω στα φρύδια για να τα σταθεροποιήσει.

Με τον τρόπο αυτό, βοηθάει ώστε τα φρύδια της να είναι πιο παχιά και να φαίνονται πιο φυσικά. «Είναι ένα παλιό τρικ που κάνουν οι makeup artists γιατί όλοι έχουν πάθει εμμονή με τα πιο editorial φρύδια», δήλωσε η Ono.

Η Ono χρησιμοποιεί το hack, αφού βάψει τα φρύδια της Rihanna και υπόσχεται ότι κρατάει τις τρίχες σταθερές για ώρα.

Φωτό: Instagram @badgalririΑκολούθησε το allyou στο Instagram!