Skip to main content

BLOGS

Bahama Mama: Εσύ πως ξεκινάς τη μέρα σου;

 

Υπάρχουν ανάμεσά μας άνθρωποι που ακόμα και σε μεγάλες δυσκολίες είναι χαμογελαστοί


Νάντια Γεωργίου

Που ενώ περνούν άσχημες καταστάσεις συνεχίζουν να βοηθούν τους γύρω τους. Που σου χαμογελούν και σε ρωτούν αν χρειάζεσαι κάτι.

Pixel

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πετυχημένοι – όχι απαραίτητα επειδή έχουν οικονομική άνεση ούτε επειδή τα έχουν όλα - αλλά γιατί ζουν στο παρόν και είναι ευγνώμονες και χαρούμενοι με αυτά που έχουν. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ξέρουν τις προτεραιότητές τους. Που ξυπνούν το πρωί και είναι ευγνώμονες που είναι υγιείς. Είναι ευγνώμονες που έχουν πάτωμα κάτω από τα πόδια τους. Είναι ευγνώμονες που έχουν έστω και έναν φίλο. Είναι ευγνώμονες που κοιτάζουν την κάθε μέρα σαν μία καινούρια αρχή.

Εσύ πως ξεκινάς τη μέρα σου; Με αυτά που έχεις ή με αυτά που δεν έχεις;

Pixel

Κάνε αυτό το τεστ στον εαυτό σου για μία εβδομάδα. Ακόμα και αν η ζυγαριά γέρνει σε αυτά που έχεις (αν και συνήθως γέρνει σε αυτά που δεν έχεις), ξεκίνα να φτιάχνεις τη δική σου «Λίστα της Αφθονίας»: Κατέγραψε όλα όσα έχεις στην κατοχή σου ακόμα και τα πιο μικρά – υλικά και μη. Συνέχισε να γράφεις και δες τη λίστα σου να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.  Διάβαζε τη δική σου Λίστα της Αφθονίας κάθε βράδυ πριν πας για ύπνο. Και κάθε πρωί που ξυπνάς. Και στη διάρκεια της ημέρας, αν θέλεις. Συνέχισε να την συμπληρώνεις - υπάρχουν τόσα πολλά άλλωστε. Και δες τη ζωή σου να αλλάζει βήμα-βήμα προς το καλύτερο. 
 

Αν υπάρχει κάποιο θέμα που σ’ ενδιαφέρει και θα ήθελες να μάθεις περισσότερα επικοινώνησε μαζί μου στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες για εμένα και τη δουλειά μου κάνε κλικ στο www.itsmylife.gr. Γιατί η ζωή είναι δική σου!

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ο Carmy ξανά στην κουζίνα του στο πρώτο trailer της τρίτης σεζόν του The Bear

Και τα 10 νέα επεισόδια της σειράς έρχονται στις 27 Ιουνίου

BLOGS

Όλα όσα βλέπουμε στο Netflix αυτόν τον μήνα

Οι σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix αυτό το μήνα

BLOGS

«Η αγάπη αφορά μόνο αυτό που περιμένεις να δώσεις» Katharine Hepburn

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1907 και το αστέρι της θα λάμπει για πάντα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου