Skip to main content

BLOGS

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για το freedom pass

Τι έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του στα social media



 

«Η πλατφόρμα για το #FreedomPass άνοιξε! Αν είστε 18-25 ετών και έχετε κάνει έστω την πρώτη δόση του εμβολίου, μπορείτε από σήμερα να υποβάλετε την αίτησή σας εύκολα και γρήγορα στο https://freedompass.gov.gr. » αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Pixel
Pixel

Στην λειτουργία της πλατφόρμας για την διάθεση της ψηφιακής κάρτας των 150 ευρώ FreedomPass για τους νέους, αναφέρεται σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητοτάκης.

Στις 20 Ιουλίου, άνοιξε η πλατφόρμα freedompass.gov.gr όπου μπορούν οι νέοι ηλικίας από 18-24 ετών να υποβάλουν αίτηση προκειμένου να τους χορηγείται η οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ.

Η κάρτα διατίθεται σε όσους έχουν γεννηθεί από το 1996-2003 και έχουν ολοκληρώσει την πρώτη δόση του εμβολιασμού ή έχουν κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η αγάπη αφορά μόνο αυτό που περιμένεις να δώσεις» Katharine Hepburn

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1907 και το αστέρι της θα λάμπει για πάντα

BLOGS

“Hind’s Hall”: Ο Macklemore παρουσιάζει ένα κομμάτι για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού

Το κομμάτι πήρε τον τίτλο του από ένα κατειλημμένο κτίριο του Columbia University που τιμά ένα εξάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στον πόλεμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees  

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή