Skip to main content

BLOGS

Στη Ρωσία ώστε να γνωρίσει τον Vladimir Putin θέλει να μεταφέρει το Sunday Service του ο Kanye West

Ετοιμάζει βαλίτσες για Μόσχα ο δημοφιλής rapper!



Ετοιμάζει βαλίτσες για Μόσχα o Kanye West, ο οποίος όχι απλά πρόκειται να μεταφέρει εκεί το Sunday Service του, αλλά σκοπεύει και να γνωρίσει από κοντά τον πρόεδρο της χώρας, Vladimir Putin.

Pixel

Σύμφωνα με το Billboard, ο West (ο οποίος ακούει τώρα στο όνομα Ye), σκοπεύει να επεκτείνει τις εμπορικές του δραστηριότητες με τον real estate developer, Aras Agalarov, αλλά και με τον γιο του, Emin Agalarov, οι οποίοι κατάγονται από τη Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν.

Ο σύμβουλος στρατηγικής του West, Ameer Sudan, τον βοηθά αυτήν την περίοδο στη διοργάνωση ενός ταξιδιού στη Ρωσία, η οποία πρόκειται να γίνει και το «δεύτερο σπίτι» του στο επόμενο διάστημα, λόγω αυτών των δραστηριοτήτων.

Pixel

Τα Sunday Service shows του West αναμένεται να είναι και οι πρώτες του εμφανίσεις στη Ρωσία, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν στα μεγαλύτερα venues της, όπως το Crocus City Hall ή το Grand Sports Arena, το εθνικό δηλαδή στάδιο της Ρωσίας.

Ο Putin αναμένεται να βρεθεί σε αυτά ως special guest, με τον Sudan να αναφέρει πως ο West θέλει εδώ και καιρό να γνωρίσει από κοντά τον Ρώσο πρόεδρο.

Οι business στις οποίες θα εμπλακεί ο West στη Ρωσία αναμένεται να τον κάνουν κατά 10 δις πλουσιότερο σύμφωνα και πάλι με τον Sudan.

Ο Agalarov με τον οποίο πρόκειται και να συνεργαστεί είχε δουλέψει προηγουμένως κοντά στον Donald Trump, ενώ θεωρείται ο ίδιος ο «Trump της Ρωσίας». Ο γιος του, Emin, από την άλλη, είναι ένας μουσικός ο οποίος και ελπίζει σε μια συνεργασία με τον West ώστε να γίνει γνωστός στις ΗΠΑ. Ο Ye φαίνεται πως σκοπεύει όντως να συνεργαστεί μαζί του.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/74979-sti-rosia-oste-na-gnorisei-ton-vladimir-putin-thelei-na-metaferei-to-sunday-service-tou-o-kanye-west

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Όλα όσα βλέπουμε στο Netflix αυτόν τον μήνα

Οι σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix αυτό το μήνα

BLOGS

«Η αγάπη αφορά μόνο αυτό που περιμένεις να δώσεις» Katharine Hepburn

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1907 και το αστέρι της θα λάμπει για πάντα

BLOGS

“Hind’s Hall”: Ο Macklemore παρουσιάζει ένα κομμάτι για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού

Το κομμάτι πήρε τον τίτλο του από ένα κατειλημμένο κτίριο του Columbia University που τιμά ένα εξάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στον πόλεμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees  

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

Στον πυρετό του tenniscore: 6 fashion items για να υιοθετήσεις το απόλυτο trend της σεζόν

Η Zendaya έκανε την αρχή με το Challengers κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να φοράμε ρούχα και αξεσουάρ με θέμα το tennis

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η Lamda Development συμμετέχει στο Piano City Athens

Το The Ellinikon Experience Park και το GoldenHall υποδέχονται το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!