Skip to main content

BLOGS

To trailer της τρίτης και τελευταίας σεζόν του Derry Girls είναι εδώ

Ο πόνος, οι ανησυχίες, αλλά και τα απολαυστικά στιγμιότυπα του young adulthood έρχονται στην τελευταία σεζόν της αγαπημένης σειράς 



To trailer της τρίτης και τελευταίας σεζόν του Derry Girls είναι εδώ και οι θαυμαστές της σειράς αναμένουν με αγωνία την επισημοποίηση της ημερομηνίας κυκλοφορίας της.

Pixel
Pixel

Στο trailer, οι αγαπημένες φίλες και φίλοι Erin (Saoirse-Monica Jackson), Orla (Louisa Harland), Clare (Nicola Coughlan), Michelle (Jamie-Lee O’Donnell) και James (Dylan Llewellyn) βρίσκονται στην τελευταία φάση της εφηβείας τους, ένα βήμα πριν να ολοκληρώσουν το σχολείο και να βρεθούν στην ενήλικη ζωή.

Η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς προβλήθηκε τον Απρίλιο του 2019, ενώ το trailer υπόσχεται η επιστροφή της να είναι σύντομα.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου: «Στην τρίτη σεζόν που έρχεται σύντομα στο Channel 4 και το All 4, οι θεατές θα παρακολουθήσουν τη περίοδο όπου στην Ιρλανδία άρχισαν να διαφαίνονται οι ελπίδες τερματισμού των περίφημων Troubles, όσο στην προσωπική ζωή των χαρακτήρων της σειράς τα προβλήματα μόλις τώρα ξεκινούν, ενόψει της επικείμενης ενηλικίωσής τους.

Σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια του Derry Girls, Jamie-Lee O’Donnell, η τελευταία σεζόν της σειράς θα είναι «απολύτως τρελή», ενώ το φινάλε της θα διατηρήσει το αίσθημα ρεαλισμού για το οποίο και αγαπήθηκε εξαρχής.

«Πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτά είναι κορίτσια της εργατικής τάξης. Δεν έχουν τα χρήματα για περιπέτειες. Ο τρόπος με τον οποίο η Lisa [McGee, η δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς] τις κρατά ρεαλιστικές ως προς το background τους είναι πραγματικά ευφυής».

Δείτε εδώ το trailer:

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Η αγάπη αφορά μόνο αυτό που περιμένεις να δώσεις» Katharine Hepburn

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1907 και το αστέρι της θα λάμπει για πάντα

BLOGS

“Hind’s Hall”: Ο Macklemore παρουσιάζει ένα κομμάτι για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού

Το κομμάτι πήρε τον τίτλο του από ένα κατειλημμένο κτίριο του Columbia University που τιμά ένα εξάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στον πόλεμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees  

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή