Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Χορός (πολύ χορός) και "τζούσι" burgers

Η Κέλλυ σήμερα σε πάει για ζουμερά burgers, αλλά μην ανησυχείς θα τα κάψετε χορεύοντας!


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρω, ξέρω. Είναι το... έθιμο, μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές που έχουμε φάει και έχουμε πιεί τα «πάντα», να… μπαίνουμε σε πρόγραμμα. Το μισώ αυτό. Είναι γεγονός ότι πρέπει να υποκύπτουμε σε κάποιου είδους υγιεινό πρόγραμμα (προσωπικά το «ρίχνω» στην γυμναστική), αλλά τι να κάνω που είμαι αντιδραστικός άνθρωπος και θέλω να κάνω τελικά, ό,τι «κατεβάζει η κεφαλή» μου –που λέμε και στο χωριό μου;

Με βάση την αντιδραστική μου φύση, θα οργανώσω και την σημερινή μας βόλτα λοιπόν. Αλλά no worries, ότι… καταναλώσουμε θα το κάψουμε! Με απόλυτη σιγουριά στο λέω αυτό! Γιατί το theme της σημερινή μας βόλτας είναι: Burgers και χορός x2!

Φύγαμε για Χολαργό, λοιπόν, και το Juicy Grill (Κεραμεικού 2). Από το όνομα και μόνο (juicy=ζουμερός), θα πρέπει να καταλάβεις τι πρόκειται να συμβεί σήμερα σε αυτό το εστιατόριο: Χαμός! Αν υπάρχει ένα μπεργκεράδικο που αξίζει πραγματικά να επισκεφθείς, τότε είναι αυτό. Οκέι, μπορεί η αναμονή στην πόρτα να είναι μεγάλη, ειδικά σήμερα που είναι Παρασκευή, αλλά αξίζει να περιμένω λιγάκι.

Συμβουλή: πήγαινε πεινασμένη. Γιατί πίστεψέ με, θα θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα στο Juicy Grill. Όλα! Δηλαδή, πρέπει να έχεις οπωσδήποτε «χώρο» στο στομάχι σου για να δοκιμάσεις το Cheesestake Burger (μπέργκερ με μπριζόλα). Πω, πω, το σκέφτομαι και μου τρέχουν τα σάλια. Αλλά να σου πω κάτι; Δεν είναι μόνο τα burgers από τις top επιλογές μου, σε αυτό το… burger joint. Μέχρι και οι σαλάτες είναι θεϊκές (ναι, τολμώ να χρησιμοποιήσω αυτή την λέξη), όπως η chicken bacon salad! Και ναι, εδώ αξίζει να παραγγείλεις μέχρι και σαλάτα!

Ναι, λοιπόν. Κάθε διατροφικός κανόνας σίγουρα γράφει ότι είναι λάθος να κάνω αυτό το γεύμα, αλλά σήμερα δεν σκέφτομαι τις θερμίδες. Εξάλλου, έχω σκοπό να τις κάψω (οκέι, μερικές anyway), χορεύοντας. Είδες πως διατηρώ τις ισορροπίες;

Μιας και είμαι σχετικά κοντά στην περιοχή, θα κάνω μια πρώτη στάση στην Κηφισιά και το cozy, The Wilbury (Κέντρο Μελά, Λ.Κηφισίας 238-240). Σήμερα, στο αγαπημένο στέκι των βορείων προαστίων έχει Rock ‘n Roll βραδιά! Και επειδή, όλο το καλοκαίρι άκουγα από τον φίλο μου (και δεινό χορευτή) Μανώλη, για την τρομερή απόλαυση του να χορεύεις swing, lindy hop, rock ‘n roll και γενικά, όλους αυτούς τους ρετρό χορούς, λέω σήμερα να «μπω» λίγο στον κόσμο αυτό! Και το ατμοσφαιρικό The Wilbury, δεν θα είναι η μόνη στάση μου για σήμερα.

Θα κατηφορίσω προς κέντρο μεριά, και συγκεκριμένα στο six D.O.G.S (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι), το οποίο έχει opening σήμερα! Και τα opening του six D.O.G.S είναι πάντα εντυπωσιακά! Σήμερα, προσκεκλημένοι είναι οι Jump & Jive οι οποίοι θα μας διδάξουν τις πιο εντυπωσιακές swing χορευτικές φιγούρες και θα αναλάβουν το rock’n’roll soundtrack της βραδιάς πριν και μετά τη συναυλία των Johnny Rumble & The Law 4000.

Eτοιμάσου για πολύ χορό. Φόρα τα… καλά σου και έλα να υποδεχτούμε το φθινόπωρο παρέα!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του