Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Καφές, μυρωδιές και βαλίτσες!

Η Μαριέτα πάει μια βόλτα πριν τις πασχαλινές της διακοπές.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Διακοπές! Ήρθε η στιγμή να αφήσω την πρωτεύουσα για να πάω και εγώ προς την αγαπημένη μου Αιδηψό, να περάσω το Πάσχα. Πριν όμως φύγω, έχω μια βόλτα να κάνω σήμερα...

Η μέρα μου θα ξεκινήσει στο Mπελ Ρεϋ. Θα πάρω ένα διπλό εσπρέσο και θα κάτσω έξω στον ήλιο, να χαζεύω τους περαστικούς, το παρκάκι, και τον ωραίο κατάλογο. "Θα έρθουμε μετά τις διακοπές να φάμε κροκ μαντάμ". Θα πέσει η υπόσχεση αυτή, δε γίνεται να μην! Προς το παρόν, καφεδάκι, γυαλιά ηλίου και μια ψιλοοργάνωση γι' αυτά που πρέπει να γίνουν στη μέρα.

https://www.instagram.com/p/BQ3Ap9nBHs8/?taken-by=belraybar

Μετά, θα πάω προς Καλλιθέα. Όχι κάπου συγκεκριμένα. Θα κάνω βόλτες στη Θησέως (οκ, Ελ. Βενιζέλου αν προτιμάς), θα δω βιτρίνες, θα πάρω κανένα δωράκι. Μου αρέσει πολύ η αγορά της Καλλιθέας, γιατί είναι μεγάλη αλλά όχι τόσο ώστε να με ζαλίζει.

Αφού τελειώσω με τα ψώνια, θα γυρίσω σπίτι να μαγειρέψω και να κάνω ετοιμασίες για αύριο. Και επειδή πολλή όρεξη δε θα έχω για να κάνω κάτι ιδιαίτερο με τα χεράκια μου, θα ανοίξω απλά τη συσκευασία "Μπατζίνα με τυρί και κολοκύθι" της Χρυσής Ζύμης που έχω στην κατάψυξη. Σε 35 λεπτά θα έχω στο πιάτο μου μια πίτα σπιτική... Πίστεψέ με, αν δεν έχεις δοκιμάσει, επιβάλλεται. Αφράτη ζύμη και εκλεκτά υλικά, κάνουν ένα αποτέλεσμα απίστευτο!
 

batziona2.jpg 

Με χορτάτο στομάχι θα ετοιμαστώ για την επόμενη βόλτα μου, που θα είναι σαλόνι – ντουλάπα και τούμπαλιν. Ε, πρέπει να φτιάξω βαλίτσες όπως καταλαβαίνεις. Ελπίζω να είσαι και εσύ σε ίδια φάση και να ετοιμάζεσαι για κάπου όμορφα.

Θα τα πούμε μετά το Πάσχα! Να περάσεις τέλεια, ορεξάτα και μοσχοβολιστά!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του