Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μα που είναι όλη η Αθήνα σήμερα;

Η Κέλλυ συναντάει την μισή Αθήνα στο Ρομάντζο και γιορτάζει τα 22 χρόνια του Avopolis.


Κέλλυ Νόβακ

Θυμάμαι, ήμουν γύρω στα 17-18 όταν βάλαμε internet στο πατρικό μου. Είχα πορωθεί. Στα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν (και συνεχίζω να είμαι) λάτρης των συναυλιών και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να μαθαίνω όλα τα νέα περί μουσικής. Ποιος έχει live σήμερα; Ποιος θα έρθει στο Rockwave Festival φέτος; Από πού θα πάρω εισιτήρια; Όλο έψαχνα τρόπους να μαθαίνω πληροφορίες μέσα από τα ελλιπή τότε websites των events, μπας και καταφέρω με κάποιο τρόπο να δω τι παίζει.

Pixel

Ψάχνοντας λοιπόν, κάπως-κάπου-κάποτε έτυχε να μπω στο avopolis.gr. Ήταν σαν ένα προσωπικό revelation το site για εμένα, κάτι σαν ν’ ανακάλυψα μια μίνι, διαδικτυακή «Αμερική». Είχε όλα τα νέα περί μουσικής, ευκολόχρηστο σερφάρισμα (πράγμα πολύ σπάνιο για τα sites τότε) και φυσικά ένα ημερολόγιο με όλα τα μουσικά happenings και συναυλίες στην πόλη. Όταν λοιπόν, ήθελα να μάθω πότε και που παίζει η αγαπημένη μου μπάντα ή από πού θα πάρω εισιτήρια για το Rockwave, ήξερα πλέον που να μπω.

Ποιος θα πίστευε λοιπόν, ότι μερικά (ή αρκετά καλύτερα) χρόνια μετά, θα τα… «έφερνε» έτσι η μοίρα ώστε να μπω κατά κάποιον τρόπο στα ενδότερα του Avopolis, ώστε να αρθρογραφώ καμιά φορά και για το επιτυχημένο μουσικό site!

Pixel

Δεν υπήρχε λοιπόν, περίπτωση να μην γιορτάσω τα 22 χρόνια του Avopolis σήμερα. Ένα τεράστιο πάρτι, με ένα εκπληκτικό line up θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα).

Σχεδόν όλη η hip Αθήνα και φαν του Avopolis θα μαζευτούν στον όμορφο και κουλ industrial χώρο του Ρομάντσο για να κάνουμε ένα πράγμα: να μοιραστούμε ο κάθε ένας από εμάς τους μουσικόφιλους, την δική μας «εμπειρία» και αγάπη για το Avopolis.

Tο Avopolis λοιπόν, θα γιορτάσει τα 22 χρόνια ζωής του με εντυπωσιακό live από τους Sillyboy’s Ghost Relatives (και special guest την Σtella), S.W.I.M., Sworr. και DJ sets από τους Lilis Bros, Chevy & Mr.Z, Blue Lagoon.

Παράλληλα, με το πάρτι* στο cafe/bar του Ρομάντσο θα υπάρχει και μια έκθεση των Εκδόσεων Οξύ & Brainfood με περιοδικά, βιβλία και βινύλια και την καλύτερη eclectic μουσική από τους DJs του Avopolis Radio και Avopolis.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι η μισή Αθήνα θα είναι εκεί. Γίνεται να λείπεις εσύ;

*Η είσοδος είναι δωρεάν με μία απλή εγγραφή στο http://party.avopolis.gr.

Κεντρική φωτό: FB @biosromantso by Vangelis Pastialos

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

CELEBS

Vivienne Jolie - Pitt: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πλάι στη μητέρα της

Η μικρή έχει αναλάβει χρέη συμπαραγωγού

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Το σωστό timing: σύμπτωση ή καλός συγχρονισμός;

Πώς να διαβάζεις τα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν!