Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η Αλεξάνδρα οργανώνει δείπνο για δύο 

Με συγκλονιστική θέα θάλασσα.



Επιστρέψαμε! Μας περιμένατε; Μπα! Η αλήθεια είναι ότι λείψαμε αρκετά φέτος, χορτάσαμε διακοπές, κλειστό λάπτοπ, ανοιχτούς ορίζοντες, ύπνο, μπάνια, φίλους και χρόνο μαζί. 

Pixel

Η άλλη αλήθεια είναι ότι όταν έχεις παιδί θέλεις να το χορτάσεις όσο περισσότερο μπορείς στις διακοπές σου, λες και όταν ανοίξουν τα σχολεία θα μπει σε μια μαύρη τρύπα και δεν θα το ξαναδείς ποτέ. 

Για μένα και την κόρη μου αυτό σίγουρα δεν ισχύει. Το απολαυστικό μας πρόγραμμα είναι πάντα φουλ κάθε εποχή του χρόνου.

Pixel

Για εμένα και τον άντρα μου πάλι το πρόγραμμα είναι επίσης φουλ, αλλά το πρόσεξες, ε, δεν έβαλα τον επιθετικό προσδιορισμό «απολαυστικό». Γιατί οι υποχρεώσεις και το άγχος μας εξαφανίζουν λες και να μας παρασύρει ανεμοστρόβιλος. 

Προσπαθώ να προλάβω τα ακραία καιρικά φαινόμενα της σχέσης μου και αυτό απαιτεί διάθεση και οργάνωση. Για αυτό κι εγώ φρόντισα σήμερα η μικρή να κοιμηθεί στη γιαγιά της και οι μεγάλοι να βγουν έξω. Κάπου ωραία, κάπου με θάλασσα για να κρατήσουμε λίγο καλοκαίρι ακόμα, κάπου με καλό φαγητό, ρομαντικά. Γιατί και τον ρομαντισμό μπορείς να τον κρατήσεις, εάν θες. 

Lazarou_mesa.jpg

Έκλεισα τραπέζι για δύο στο Bites & Wine ή αλλιώς στο νέο στέκι του τόσο γλυκού και ταλαντούχου σεφ Λευτέρη Λαζάρου, στο Μικρολίμανο- εκεί που όταν ήμασταν νεότεροι περνούσαμε τις Κυριακές μας με βόλτες και φαγητό μέχρι αργά το απόγευμα. 

Ευκαιρία να κάνουμε έναν απολογισμό του καλοκαιριού και σχέδια για τη σεζόν που ξεκινά, πάντα δυναμικά κι ας μην το θέλουμε και τόσο με τέρμα τα γκάζια. Απολαμβάνοντας τα ευφάνταστα comfort food πιάτα, αλλά και τον κομψό χώρο με τον διακριτικό φωτισμό και φυσικά τη θεϊκή πανοραμική θέα έχω την εντύπωση ότι φέτος τον χειμώνα θα τα καταφέρουμε καλύτερα.

Να βρισκόμαστε και να μην χανόμαστε. Παντός καιρού.  
 
Info: Ανοιχτά Δευτέρα έως Σάββατο από τις 19.30.
Rooftop, Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο, Τ.Κ. 18533, Πειραιάς, Τ. +30 210 5228400

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο