Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ακόμα καλοκαίρι είναι. Δεν είναι;

Η Κέλλυ κατηφορίζει προς παραλία μεριά….


Κέλλυ Νόβακ

Όχι πες μου. Βλέπεις τον καιρό αυτό και λες, «Καλώς ήρθες φθινόπωρο»; Εγώ όχι! Δεν το δέχομαι! Ούτε μπορώ να δεχτώ ότι έχει τελειώσει το καλοκαίρι, ούτε ότι αυτός ο καιρός είναι τελείως φθινοπωρινός.

Pixel

Γι’ αυτό και έχω αποστολή σήμερα! Θα αποδείξω στον εαυτό μου (και σε εσένα), ότι είναι ακόμα καλοκαίρι.

Θα κατηφορίσω προς παραλία μεριά το βραδάκι, και πίστεψέ με, ο λόγος είναι διασκεδαστικός!

Pixel

Θα πάρω το τραμ (ΟΚ, μπορεί να πάρω και ταξί, γιατί το τραμ δεν αντέχεται τους «καλοκαιρινούς» μήνες) και θα κάνω στάση στο Bolivar Beach Bar (Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος).

Σήμερα, στο γνωστό… μπιτσόμπαρο, oι εκρηκτικοί Imam Baildi κατηφορίζουν (και αυτοί, μαζί με εμένα!) προς την ακρογιαλιά, για μία και μοναδική Live εμφάνιση.

Η παρέα των Imam με τη μοναδική χημεία που λατρεύει να βρίσκεται στη σκηνή και έχει τη δική της ιστορία να πει μετά από αμέτρητες συναυλίες και ταξίδια σε περισσότερες από 22 χώρες του κόσμου, θα παρουσιάσει κομμάτια που έχουμε αγαπήσει και τις καινούργιες τους ιδέες που για άλλη μια φορά βάζουν νέα standards στην εγχώρια μουσική σκηνή για μια γιορτή της μουσικής που θα κρατήσει μέχρι το πρωί. Μαζί τους θα βρίσκεται και η soul funk queen της χώρας και της καρδιάς μας, Idra Kayne! Οπότε καταλαβαίνεις ότι σήμερα το βράδυ, θα χορέψω δίχως αύριο!

Έτσι όμως δεν πρέπει να ζούμε το καλοκαίρι-φθινόπωρο-χειμώνα-άνοιξη; Ίσως έτσι να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή περισσότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαύσω την σημερινή μου βραδινή βόλτα. Μου αρκεί αυτό προς το παρόν.

Για περισσότερα για το event, μπες εδώ.

Κεντρική φωτό: Facebook @BolivarBeachBar

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

SINGLES

Πώς να προσελκύεις αυτούς που θες στη ζωή σου

15 συμπεριφορές κλειδιά που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCha

Από 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2024! Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου