Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τι νόημα έχει η ζωή αν δεν είσαι και λίγο… «σίρκουλο»;

Το… νόημα της ζωής προσπαθεί να βρει σήμερα η Κέλλυ.


Κέλλυ Νόβακ

Συχνά αναρωτιέμαι. «Ποιο είναι το νόημα της ζωής;». Η απάντηση αλλάζει συνεχώς, ανάλογα με την διάθεσή μου. Μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα όμως που δεν αλλάζει ποτέ, είναι μία: «Mην παίρνεις τον εαυτό σου σοβαρά». Και εξηγώ: Φυσικά και αυτό δεν σημαίνει να μην σεβόμαστε ή να μην αγαπάμε τον εαυτό μας, απλά να είμαστε ανοιχτοί στο να τον «κοροϊδέψουμε» λιγάκι. Να γελάμε με τα λάθη μας, τις χαζομάρες μας, τις επιτυχίες, τα καλά μας. Λίγο-πολύ με όλα. Μου αρέσει να γίνομαι… σίρκουλο!

Pixel

«Σίρκουλο» λέω, με αφορμή την διαδικτυακή επίσκεψή μου στην σελίδα του IG του brand παιδικών ρούχων, Circulo Baby Clothing & Accessories. Πώς προκύπτει το όνομα; Από το “Circus” (τσίρκο) à Τσίρκουλο à Circulo, όπου η ιδρύτρια του Αλεξία-Γκλόρια Σαπέρα ονόμασε έτσι επειδή έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην παλιά-vintage αισθητική του τσίρκου. Η λέξη μπορεί να θυμίσει κάποιον που ντύνεται «παρδαλά», κάτι που δείχνει ότι η εμφάνισή του έχει έναν αυθορμητισμό και δεν υπακούει απαραίτητα σε ενδυματολογικούς κανόνες. Αυτή είναι η φιλοσοφία του brand και εγώ είμαι υπέρ της φιλοσοφίας αυτής.

https://www.instagram.com/p/BqEtjgBH9V2/

Τώρα, γιατί μπήκα στην σελίδα του Circulo; Θέλω να κοιτάξω από τώρα για χριστουγεννιάτικα δώρα για τους δύο πολύ (πολύ όμως) αγαπημένους μου ανιψιούς: τον Νικόλα και τον Θάνο-Φίλιππο. O πρώτος είναι τεσσάρων και ο δεύτερος ενός και ξέρω ότι αν τους πάρω ένα οποιοδήποτε παιχνίδι (που μπορεί ήδη να έχουν στην συλλογή τους) δεν θα τους ενθουσιάσει. Επειδή λοιπόν, όπως και εγώ, έτσι και τα λατρεμένα μου ανίψια είναι… «σίρκουλα» και ξέρω ότι μόνο ένα σούπερ ιδιαίτερο και μοναδικό δώρο θα τους τραβήξει την εντύπωση, αποφάσισα το δώρο τους να είναι από το εν λόγω brand.

Pixel

https://www.instagram.com/p/Bp4hWB6nZSX/

Επικοινωνώντας με την Αλεξία, μπορεί κανείς να παραγγείλει κάποια από τις ήδη υπάρχουσες δημιουργίες της ή αν θέλεις κάτι ακόμα πιο extra special μπορείς να μιλήσεις μαζί της και να «δημιουργήσετε» μαζί κάτι εκ νέου.

Οι επιλογές είναι πολλές και επειδή όλες οι δημιουργίες του Circulo είναι χειροποίητες αποφάσισα να συναντηθώ μαζί της και να συζητήσουμε από τώρα για το τι δώρα μπορώ να κάνω στον Νικόλα και τον Θάνο-Φίλλιπο!

Από το ραντεβού μου με την Αλεξία, καταλαβαίνω ήδη ότι θα υπάρχει «ελευθερία» στην κουβέντα μας. «Ελευθερία» στο τι μπορεί να σκεφτεί να δημιουργήσει για τα ανιψάκια μου. Κάτι που θα είναι ιδιαίτερο και που θα εκφράζει την ταυτότητα τους, σαν παιδιά. Σαν… «σίρκουλα»! Αυτό θα είναι ένα μίνι μάθημα ζωής για τους ίδιους αλλά και για εμένα που ακόμα ψάχνω –εν μέρει- το νόημα της ζωής….

Κεντρική φωτό: Instagram @circulobabyclothing

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Υπάρχει τελικά αυτό που λέμε αδελφή ψυχή;

Η αγάπη είναι λιγότερο συγκεκριμένη από όσο νομίζουμε, σύμφωνα με την επιστήμη

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν