Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Happy Holidays

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, χωρίς λίγα «κάλαντα»;


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρω ότι έχεις ήδη φωτογραφία στο Instagram, από το άκρως χριστουγεννιάτικο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Όταν πήγες για βόλτα την Κυριακή, είδες τα στολισμένα δέντρα στην σειρά και σε έπιασε δέος. Ε, ναι, δεν γίνεται να μην βγάλεις μια φωτογραφία μπροστά από τα δέντρα. Ίσως αυτό να είναι και μια δικαιολογία δική μου, γιατί πρόκειται να πάω σήμερα εκεί, ε, και ένα Story στο Instagram (ΟΚ, και post….) θα το ανεβάσω.

Pixel

Είμαι «sucker» των Χριστουγέννων και κάθε χρονιά μου αρέσει να μπαίνω φουλ σε εορταστικό mode. Θα δω όλες τις αγαπημένες μου χριστουγεννιάτικες ταινίες, και στο κινητό έχω ήδη ετοιμάσει το πιο Christmas-y playlist που ακούω κάθε χρόνο! Σήμερα όμως θα πάω το xmas mood μου, ένα βήμα παραπέρα! Αφού κάνω βόλτα στο «στολισμένο δάσος» Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μετά απολαύσω μια λαμπερή συναυλία για μικρούς και μεγάλους!

Το Θέατρο «Ολύμπια» υποδέχεται την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών. Σήμερα το βράδυ, στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας και το ανακαινισμένο θέατρο θα πραγματοποιηθεί ένα γιορταστικό πρόγραμμα με άριες και χορωδιακά από δημοφιλείς όπερες και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Pixel

Η σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου και ο τενόρος Γιάννης Καλύβας, πλαισιωμένοι από την Παιδική Χορωδία «Μανώλης Καλομοίρης» και την Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την μουσική τους ευαισθησία και την τέχνη τους θα μας βάλουν με τον καλύτερο τρόπο στο γιορτινό πνεύμα των ημερών.

Τη μουσική διεύθυνση έχει ο μαέστρος Πάνος Βλάχος, που επέλεξε να παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό αγαπημένα αποσπάσματα από λυρικά και ορχηστρικά έργα των Γιόχαν Στράους, Τσαϊκόφσκι, Βέρντι, Πουτσίνι, Καρρέρ, Σούμπερτ, Μασκάνι κ.α., θρυλικά τραγούδια από πασίγνωστα μιούζικαλ, αλλά και πολλά χιλιοτραγουδισμένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που υπόσχονται να ενθουσιάσουν και να συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους.

Υποψιάζομαι ότι θα είμαι μια πραγματικά μαγευτική συναυλία και η αλήθεια είναι ότι λίγη… μαγεία την έχουμε ανάγκη αυτές τις γιορτές!

Καλά Χριστούγεννα!

Σημείωση: Η συναυλία δίδεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων – ΟΠΑΝΔΑ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Θέατρο «Ολύμπια – Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας»

Ακαδημίας 59, Αθήνα

Τ. 210 3642540

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

ώρα έναρξης 20:30.

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου

Photo credits: Instagram @fen_gkioul

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες

BEAUTY TIPS

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους ειδικούς για να έχεις πάντοτε την κατάλληλη και επαρκή προστασία από τον ήλιο