Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

2 Ways & Καφές Almond Plant

...κι ο,τι κατάλαβες, κατάλαβες!


Λένα Γρηγορίου

Οι φίλοι μου με φωνάζουν και καφεκούτι. Σωστά διάβασες. Kαφεκούτι. Από τη μανία μου για τον καφέ. Από το πόσους καφέδες πίνω την ημέρα και από το πώς ψάχνω και μυρίζομαι τον καλό καφέ όπου κι αν τον σερβίρουν! Coffee maniac, εντάξει. Λατρεύω το άρωμα, τη γεύση, την υφή του, τις αποχρώσεις του καφέ χρώματος του, όλα του.

Άρα, μπορείς να καταλάβεις γιατί θα τρέξω να ξεκινήσω τη μέρα μου δοκιμάζοντας το καινούργιο Starbucks ρόφημα αμυγδάλου με καφέ!

Starbucks_Almond Plant-Based.jpg 

Εχει, λέει, δυνατή γεύση καφέ Arabica, και είναι ένας δροσερός συνδυασμός καφέ Espresso Roast Starbucks με φυτικό ρόφημα αμυγδάλου! Το ιδανικό μου! Μπορεί να κάνω και...repetition , έτσι για να ξεκινήσω τη μέρα μου δυνατά και με ένταση!

Για σήμερα δεν εχω να σου πω πολλά, γιατί όλες τις υπόλοιπες ώρες μου θα τις...καταναλώσω στο γραφείο. Για αυριο , όμως, ΝΑΙ! έχω και θα σου πω να έρθεις κι εσύ μαζί μου.

 

unnamed.jpg 

Αύριο το βράδυ, λοιπόν, θα πάω στο Faust. Για ένα κορίτσι καταπληκτικό. Την Ελένη Αράπογλου. Η Ελένη  ήρθε  από την Νέα Υόρκη στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση! Μια βραδιά  γεμάτη ήχους και χρώματα  jazz, soul και λάτιν μουσικής.
Επηρεασμένη από τα ακούσματα της αμερικανικής μητρόπολης, η Ελένη ερμηνεύει, συνθέτει και αυτοσχεδιάζει με τo χαρακτηριστικό της πολυφωνικό γεφύρωμα παίζοντας με loops και effects.
 Μαζί της, ένα τετραμελές σχήμα εξαιρετικών μουσικών: Δημήτρης Σιάμπος - κιθάρα, Μένιος Γούναρης - πλήκτρα, Χάρης Χαραλάμπους - μπάσο, Φοίβος Άνθης - κρουστά.       

Ο τίτλος του προγράμματος "2 ways" είναι εμπνευσμένος από την ιδέα του ότι πάντα υπάρχει ένας εναλλακτικός τρόπος σκέψης, και συμβολίζει  μέσα από το πολύχρωμο  ρεπερτόριο της Ελένης,  την πολύπλευρη φύση του ανθρώπου.
Ραντεβού εκεί, αυριο βράδυ στις 10.00μ.μ


Faust, Καλαμιώτου 11

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

I say a little prayer for you: τα ψυχολογικά οφέλη της προσευχής

Η σχέση νου-ψυχής στο μικροσκόπιο της επιστήμης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.