Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ένα βράδυ στη χρυσή άμμο της Φλόριντα

Ξέρω τι θα κάνω σήμερα στις 21:00… 


Νανά Χατζή

Ίντριγκες, σκάνδαλα, μυστικά και ψέματα, κρύβονται πίσω από την πολυτελή όψη του τελευταίου οικογενειακού ξενοδοχείου στο Miami Beach, σε μια παραγωγή που φέρει την υπογραφή της Eva Longoria παρακαλώ και σήμερα κάνει πρεμιέρα στο FOX Life.

 

grandena.jpg

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Santiago Mendoza (Demián Bichir) απολαμβάνει μία πολυτελή ζωή με τη δεύτερη  σύζυγό του Gigi (Roselyn Sánchez) και τις δίδυμες κόρες της. Όταν όμως εμφανίζονται τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, Alicia (Denyse Tontz) και Javi  (Bryan Craig), έρχονται στην επιφάνεια ίντριγκες που διαταράσσουν τις - ούτως ή άλλως - εύθραυστες ισορροπίες.

 

granddio.jpg

Συγχρόνως το προσωπικό του ξενοχοδείου, εμπλέκεται σε μια πολύπλοκη ιστορία με τους πελάτες και την οικογένεια Mendoza. Έτσι τα μυστικά που για καιρό βρίσκονταν καλά κρυμμένα, έρχονται στην επιφάνεια, προκαλώντας αναταραχή στο γυαλιστερό κόσμο του «Grand Hotel».

 

grandtrio.jpg

Κι εγώ το μόνο που εύχομαι, είναι να γυρίσω νωρίς από το γραφείο, να φτιάξω μια δροσερή σαλάτα, και να βυθιστώ στον καναπέ μου για να δω την πρεμιέρα του Grand Hotel στο FOX Life.

Τα συναρπαστικά πλάνα από το Miami, η αίσθηση των διακοπών, τα ηλιοκαμένα κορμιά, η γρήγορη πλοκή και τα αμέτρητα σκάνδαλα είναι η καλύτερη παρέα για σήμερα το βράδυ! Κι αν δεν το πραλάβεις σήμερα, μην σκας καθόλου. Τα επεισόδια του Grand Hotel είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του