Skip to main content

DO IT YOURSELF

Τι δεν πρέπει ποτέ να φοράς σε ένα γάμο

5 πράγματα που πρέπει να αποφεύγεις για αυτές τις περιστάσεις!


Κέλλυ Νόβακ

5 πράγματα που πρέπει να αποφεύγεις για αυτές τις περιστάσεις!

Είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη κολλημένες στο ψυγείο σου, τις πρώτες προσκλήσεις για γάμους. Και ακόμη περισσότερες πρόκειται να λάβεις, όσο περνάει ο καιρός! Φυσικά, και στην χώρα που ζούμε, όλοι οι γάμοι γίνονται άνοιξη και καλοκαίρι, κάνοντας αυτές τις δύο εποχές από τις πιο πολυάσχολες για εμάς!

Και εξ’ ου και το μεγάλο ερώτημα της ημέρας: «Τι θα βάλω στον γάμο της τάδε;». Σίγουρα, να βρεις το κατάλληλο φόρεμα δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, αλλά δεν είναι και κάτι ακατόρθωτο.

Αν λοιπόν, ψάχνεσαι ήδη για το τι θα φορέσεις στο επόμενο event αυτού του είδους, σου προτείνω να ψάξεις με βάση τα παρακάτω. Είναι αυτά τα 5 πράγματα που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου, πριν αγοράσεις το επόμενο σου look για γάμο. Τι δεν πρέπει να φοράς σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν;

 

#1. Λευκό φόρεμα

5items-not-to-wear-at-wedding-01.jpg

Δεν μπα να είναι ο γάμος το καλοκαίρι σε νησί; Εσύ λευκό φόρεμα δεν θα βάλεις! Αυτό αν δεν θέλεις να σου… επιτεθεί η νύφη που είναι και η μόνη γυναίκα που επιτρέπεται να φοράει λευκό, την ημέρα εκείνη.

 

#2. Καινούργιες γόβες στιλέτο

5items-not-to-wear-at-wedding-02.jpg

Αν έχεις σκοπό να χορέψεις στον γάμο, τότε ένα ζευγάρι καινούργια ψηλά τακούνια θα γίνουν ο μεγαλύτερός σου εχθρός. Και αυτό γιατί δεν πρόκειται να… επιβιώσουν τα πόδια σου αλλιώς! Σίγουρα θα σε «χτυπήσουν», οπότε φρόντισε ότι παπούτσια έχεις σκοπό να φορέσεις, να τα έχεις ξαναβάλει πάνω από 2 φορές.

 

#3. Πολύ σέξι ρούχα

5items-not-to-wear-at-wedding-03.jpg

Επειδή δεν θέλεις να έχεις… αποκαλυπτήρια την ημέρα εκείνη, φρόντισε η εμφάνισή σου να είναι θηλυκή, αλλά κυρίως κομψή! Απέφυγε τα πολύ αποκαλυπτικά ή σέξι ρούχα και άσ’ τα αυτά για μια βραδινή έξοδο στο κλαμπ!

 

#4. Casual εμφανίσεις

5items-not-to-wear-at-wedding-04.jpg

Ακόμη και αν είναι πάνω στην παραλία ο γάμος, είναι σημαντικό να τηρήσεις το τυπικό dress code που υπάρχουν πάντα σε αυτές τις περιστάσεις. Φρόντισε λοιπόν, η εμφάνισή σου να μην είναι casual, αλλά επίσημη και το λιγότερο εντυπωσιακή!

 

#5. Λάθος κοσμήματα

5items-not-to-wear-at-wedding-05.jpg

Μην ξεχνάς ότι πρέπει να υπάρχει ησυχία κατά την διάρκεια του μυστηρίου. Απέφυγε λοιπόν, τα πολύ «θορυβώδη» κοσμήματα ή αξεσουάρ τα οποία μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα της τελετής. 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν