Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να ντύνομαι γρήγορα το πρωί;

Έτσι θα ντύνεσαι πιο γρήγορα το πρωί. 4 tips που θα σε βοηθήσουν να φεύγεις σφαίρα για τη δουλειά και στιλάτη.


Κέλλυ Νόβακ

Έτσι θα ντύνεσαι πιο γρήγορα το πρωί. 4 tips που θα σε βοηθήσουν να φεύγεις σφαίρα για τη δουλειά και στιλάτη.

Πόση ώρα σου παίρνει να ντυθείς το πρωί; Εμένα όχι πάνω από 10 λεπτά. Και μη νομίζεις ότι είμαι κάποιος υπεράνθρωπος και το κάνω αυτό. Έχω σύστημα σαφώς! Και όλες οι stylish γυναίκες λειτουργούν κάπως έτσι, και έχουν πάντα επιτυχημένες εμφανίσεις στο… ενεργητικό τους!

Οργάνωση για να ντύνεσαι γρήγορα το πρωί 

Αρκεί να οργανωθείς και όλα θα δεις ότι θα πάρουν τον δρόμο τους! Ακολουθώντας τα παρακάτω τρικ/tips, θα κάνεις και εσύ τα πρωινά σου, ξέγνοιαστα και τις εμφανίσεις σου, πάντα επιτυχημένες!

#1. Οργάνωση forever

Βάλε τα ρούχα της ντουλάπας σου, σε μια σειρά που σε βολεύει και σε βοηθάει να τα βρίσκεις εύκολα. Από το πιο «χοντρό» στο πιο ελαφρύ ή από αυτά που φοράς πιο συχνά, σε αυτά που φοράς λιγότερο. Ό,τι σε βολεύει.

#2. Ωραίο καιρό κάνει σήμερα

Τσέκαρε από το προηγούμενο βράδυ, τι καιρό θα κάνει την επόμενη μέρα. Έτσι, αν έχεις επιλέξει ένα outfit από την προηγούμενη μέρα, θα ξέρεις αν μπορείς πρακτικά να το φορέσεις. Δεν θα έχεις πια λοιπόν, «εκπλήξεις» για το αν κάνει κρύο ή αν βρέχει, με τον τρόπο αυτό, άρα δεν θα αλλάζεις και τελευταία στιγμή τα ρούχα σου = θα ντύνεσαι πολύ πιο γρήγορα το πρωί.

#3. Προετοιμασία=Μισή αρχοντιά

Όπως σου είπα και πριν, το να έχεις προετοιμάσει το σύνολο που θα φορέσεις από το προηγούμενο βράδυ είναι το Α και το Ω, για να ντύνεσαι γρήγορα. Με τον τρόπο αυτό επίσης, θα έχεις δημιουργήσει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό, μιας και όταν δεν σε πιέζει ο χρόνος, θα μπορείς ξεκάθαρα να συνθέσεις ένα επιτυχημένο look.

#4. Τα ίδια και τα ίδια

Αν πάλι, δεν είναι το καλύτερό σου να πρέπει να ετοιμάσεις τα ρούχα σου μια μέρα πριν, τότε όταν βιάζεσαι πολύ και δεν ξέρεις τι να φορέσεις, για να ντυθείς πιο γρήγορα επίλεξε ένα σύνολο που έχεις ξαναφορέσει και ξέρεις ότι σου πάει. Δεν έχει σημασία αν το έχεις βάλει πολλές φορές. Είναι προτιμότερο να επαναλάβεις ένα επιτυχημένο outfit, από ένα που δεν είσαι σίγουρη αν θα «βγει» καλό.

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός