Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις το ζιγάβγκο

Για τις απόλυτες χειμωνιάτικες εμφανίσεις!


Κέλλυ Νόβακ

Για τις απόλυτες χειμωνιάτικες εμφανίσεις!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που λατρεύουμε την μόδα τον χειμώνα. Ένας από αυτούς είναι το layering. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δημιουργικό από το να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους να φοράμε τα ρούχα μας, δημιουργώντας κάθε φορά ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, κάνοντας layering. Σε αυτό μας βοηθάει το ζιβάγκο. Ένα ρούχο που έχει την τάση να προσθέτει ένα αβίαστα κομψό αποτέλεσμα στις εμφανίσεις μας, να μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους (μέσα από άλλα ρούχα κτλ.), ενώ παράλληλα έχει μια ρετρό διάθεση σαν σχέδιο.

Αυτό το ρούχο αποτελεί staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Και επειδή ακριβώς το φοράμε αρκετά συχνά, είναι εύκολα να το… βαρεθούμε. Για τις στιγμές εκείνες που νιώθεις ότι το έχεις φορέσει με κάθε πιθανό συνδυασμό, διάβασε πρώτα τα παρακάτω. Σου προτείνω 3 φρέσκους τρόπους να το φορέσεις ώστε να μην το βαρεθείς ποτέ ξανά!

Χρώμα-Ύφασμα

https://www.instagram.com/p/Bqt2V1plk0J/

Δώσε «χώρο» στην γκαρνταρόμπα σου για ένα ζιβάγκο σε διαφορετική απόχρωση ή ύφασμα, πέρα από ένα μαύρο cotton. Για παράδειγμα, ένα ζιβάγκο με chunky πλέξη, σε μια bold απόχρωση, με ένα oversized γιακά θα δώσει ένα boost κομψότητας στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Ζιβάγκο-Φόρεμα

https://www.instagram.com/p/BpCsACVAAe4/

Ποιος είπε ότι το ζιβάγκο πρέπει να το φοράς μόνο ως τοπ; Επέλεξε ένα σε oversized γραμμή και σε μακρύ μήκος και φόρεσέ το σαν φόρεμα! Συνδύασε με μποτάκια και θα δημιουργήσεις το πιο stylish casual look.

Κόψιμο-Στιλ

https://www.instagram.com/p/BaHzfGUH53Y/

Eπέλεξε ένα ζιβάγκο σε διαφορετικό κόψιμο και μήκος. Ένα crop top ζιβάγκο είναι πολύ stylish και φορώντας το με μια όμορφη φόρμα ή ένα τζιν παντελόνι θα έχεις το πιο fashion forward σύνολο!

Κεντρική φωτό: instagram @ kristinschwan

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου