Skip to main content

DO IT YOURSELF

Έξυπνα styling tips για κορίτσια με μεγάλο ντεκολτέ

Πώς να ντύνεσαι με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου την απαραίτητη στήριξη και άνεση μέσα από τα ρούχα σου



Το styling στις γυναίκες με πιο γεμάτο μπούστο ή πλούσιο ντεκολτέ αποτελεί καμιά φορά πρόκληση, καθώς είναι απαραίτητη η εξασφάλιση της απόλυτης στήριξης, άνεσης και λειτουργικότητας, χωρίς φυσικά να χάνεται η κομψότητα, το sexiness και η αυτοπεποίθηση. Στόχος  είναι να τονίσεις τα προτερήματά σου, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα νιώθεις cool και άνετη πάντα. Ακολουθούν μερικά έξυπνα styling tips που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις πράξη.

Pixel

Καλής ποιότητας σουτιέν

Το θεμέλιο οποιουδήποτε ντυσίματος είναι ένα καλής ποιότητας σουτιέν, με σωστό κράτημα και εφαρμογή. Επένδυσε λοιπόν σε σουτιέν που παρέχουν καλή στήριξη και ανύψωση χωρίς να συμπιέζεται το στήθος. Ένα σωστά κατασκευασμένο σουτιέν μπορεί να ενισχύσει το ντεκολτέ σου, ενώ παράλληλα παρέχει άνεση και αποτρέπει την ταλαιπωρία από wardrobe malfunctions.

Μπλούζες και φορέματα με λαιμόκοψη με V

Οι λαιμόκοψη σε σχήμα V μπορεί να είναι πολύ κολακευτική για γυναίκες με πιο γεμάτο μπούστο καθώς τραβούν το βλέμμα προς τα κάτω, δημιουργώντας μια μακρύτερη και πιο λεπτή σιλουέτα. Διάλεξε τοπ και φορέματα με μέτρια λαιμόκοψη σε σχήμα V και όχι εξαιρετικά βαθιά για να διατηρήσεις την ισορροπία και να μην αισθάνεσαι υπερβολικά εκτεθειμένη.

Pixel

Wrap φορέματα και μπλούζες

Τα ρούχα που δένονται με τύλιγμα είναι ιδιαίτερα κολακευτικά, κυρίως για τα άτομα με μεγαλύτερο μπούστο. Η ρυθμιζόμενη φύση αυτών των wrap ρούχων σου επιτρέπει να προσαρμόσεις την εφαρμογή, διασφαλίζοντας ότι αισθάνεσαι άνεση και στήριξη, ενώ ταυτόχρονα τονίζονται οι καμπύλες σας.

Ρούχα ραμμένα στα μέτρα σου

Τα κομμάτια που έχουν ραφτεί στα μέτρα σου μπορούν να κάνουν θαύματα σε γυναίκες με πλούσιο ντεκολτέ. Φτιάξε λοιπόν σακάκια, πουκάμισα με κουμπιά, φορέματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για πιο καμπυλόγραμμες φιγούρες ή πήγαινε τα ήδη αγορασμένα ρούχα σου σε ένα ράφτη ή μοδίστρα για να τα προσαρμόσεις όπως πρέπει για να τονίζουν σωστά τις αναλογίες σου.

Επένδυσε στο layering

Η τοποθέτηση layers στο ντύσιμό σου μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξεις το πόσο θα εκτίθεται το στήθος σου, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Συνδύασε camisoles με πουκάμισα ή πολυτελείς ζακέτες και φορέματα με σακάκια, ειδικά σε επαγγελματικές συνθήκες.

Πειραματίσου με τις ζώνες

Η προσθήκη μιας ζώνης στο ντύσιμό σου μπορεί να σας βοηθήσει να ορίσεις τη μέση σου και να δημιουργήσεις μια πιο ισορροπημένη εμφάνιση. Δοκίμασε να φορέσεις μια ζώνη ακριβώς κάτω από το μπούστο σου για να τονίσετε τις καμπύλες σου και να τραβήξεις την προσοχή προς τα πάνω.

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Tips για να δείχνεις πάντοτε stylish

Ακολούθησε τα προσεκτικά στην καθημερινότητά σου και δες την εικόνα σου να αλλάζει

DO IT YOURSELF

Πώς να καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια

Κράτησε τα σαν καινούργια και φόρεσε τα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα 

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου

CELEBS

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Παίρνουν διαζύγιο; - «Δε μένουν πια μαζί»

«Απλά δεν μπορούν να το κάνουν να δουλέψει»

ΥΓΕΙΑ

7 τροφές που υποστηρίζουν την υγεία του εγκεφάλου

Με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία βάζουμε στο πιάτο μας ό,τι μας ωφελεί περισσότερο