Skip to main content

FASHION TRENDS

3 νέες τάσεις αποκλειστικά για τολμηρές

High-end τάσεις που πολλές θα θέλουν να φορέσουν, αλλά λίγες θα μπορούν να υποστηρίξουν.


Κέλλυ Νόβακ

Υπάρχουν… τάσεις και τάσεις. Και εξηγώ: Είναι αυτές που βλέπεις παντού και που προκύπτουν από τις πασαρέλες γνωστών οίκων, αυτές που προέρχονται από τη μόδα του δρόμου και αυτές που  δημιουργούνται και από τις δύο παραπάνω περιπτώσεις.

Εγώ σήμερα, θα σου μιλήσω για την τελευταία περίπτωση. Για τις τάσεις αυτές που φέτος έχουν προκύψει λίγο και από τα δύο. Πρόκειται για trends τα οποία είναι μεν ιδιαιτέρως αξιοπρόσεκτα για φέτος και που σίγουρα θα φορεθούν πολύ, αλλά δεν θα φορεθούν από όλες. Αυτές οι τάσεις είναι πιο… ιδιαίτερες, πιο ξεχωριστές, πιο high-end. Θέλει να έχεις θάρρος και τόλμη για να τις φορέσεις και κυρίως να τις υποστηρίξεις.

Προσωπικά, είμαι υπέρ του να τις δοκιμάσεις και να πειραματιστείς. Θέλω όμως να τις «φέρεις» στα μέτρα σου. Να τις κάνεις δικές σου, να τις αγαπήσεις, να τις αφομιώσεις έτσι όπως εσύ αισθάνεσαι ότι είναι καλύτερο για εσένα. Διαφορετικά, υπάρχει μια τεράστια «παγίδα»: Ρισκάρεις την πιθανότητα να δημιουργήσεις εξαιρετικά ανεπιτυχείς εμφανίσεις. Από την άλλη, όμως, αν καταφέρεις όλα τα παραπάνω…. θαύμα! Πρόκειται να ξεχωρίσεις από το πλήθος, να εντυπωσιάσεις, να μαγέψεις, μέχρι και να εμπνεύσεις. Ωραία συναισθήματα ε;

 

Από τα ψηλά… στα χαμηλά
 

3bold-trends-for-2017-01.jpg


Mix
& match. Φόρεσε τα «καλά» σου ρούχα –κυριολεκτικά- με πιο casual και καθημερινά. Αυτό ισχύει και στο στιλ αλλά και στην ποιότητα των ρούχων καθ’αυτών. Εννοώντας ότι μπορεί να συνδυάσεις ένα ακριβό πουκάμισο –στο οποίο έχεις σοφά επενδύσει-, με ένα oversized σακάκι του πατέρα σου. Ακριβά, φθηνά, κομψά και avant garde. Όλα έχουν «θέση» στις εμφανίσεις σου φέτος.

 

Δεν αναγνωρίζω το φύλο
 

3bold-trends-for-2017-02.jpg


Πες «ναι» -επιτέλους- στην…ουδετερότητα και υποδέξου την μόδα που δεν έχει φύλο. Είμαι πιστή φαν αυτού του στιλ εδώ και χρόνια και μιάς και είναι της «μόδας» φέτος, τότε ήρθε η ώρα να την δοκιμάσεις και εσύ. Φόρεσε ρούχα που δεν έχει σημασία από πού τα έχεις αγοράσει: από ανδρικό ή γυναικείο κατάστημα. Φόρεσε t-shirts ή baggy παντελόνια του φίλου ή του αδερφού σου. «Παίξε» με αυτή την ασυνήθιστη… ουδέτερη πλευρά των πραγμάτων και θα δεις ότι θα γίνει η αγαπημένη σου τάση!

 

Δεν υπάρχουν πια κανόνες
 

3bold-trends-for-2017-03.jpg


​Πολύ γενικό αυτό που σου λέω, γι’αυτό θα γίνω πιο συγκεκριμένη: ήρθε η στιγμή να αψηφήσεις κάθε κανόνα της μόδας… όσον αφορά τα μοτίβα τουλάχιστον. Είσαι ελεύθερη να κάνεις ό,τι θέλεις. Φόρεσε ρίγες με λαχούρια, flower prints με animal prints. Αρκεί να βγάζει νόημα. Να υπάρχει μια αξιοπρόσεκτη αισθητική. Να ταιριάζουν οι αποχρώσεις μεταξύ τους. Να υπάρχει συνοχή μέσα στο χάος. Αν το βρεις αυτό, τότε όλα καλά. Πρόκειται να δεις τη μόδα, με άλλο μάτι μετά από αυτό. 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί να επενδύσεις σε ένα λευκό jean αυτή την άνοιξη

Η πιο hot τάση αυτή τη στιγμή

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

FASHION TRENDS

10 κοινά λάθη στο styling που μπορούν να καταστρέψουν ένα outfit

Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και μπορούν να καταστρέψουν μια κατά τα άλλα όμορφη προσπάθεια.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;