Skip to main content

FASHION TRENDS

Τι αρέσει στους άντρες να φορούν οι γυναίκες;

Ρωτήσαμε, ψάξαμε και μάθαμε...



Πολλές γυναίκες ιδιαίτερα όταν επιθυμούν να εντυπωσιάσουν, τους απασχολεί ένα αιώνιο πρόβλημα: ‘’Τι να φορέσω για να του αρέσω;’’

 Έψαξα, ρώτησα και στα παραδίδω όλα, προκειμένου να κερδίσεις την θετικές εντυπώσεις αλλά και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Πάρε χαρτί και μολύβι και ξεκινάμε.
Πρώτο στην λίστα βρίσκεται το αγαπημένα και κλασσικό μαύρο (κοντό συνήθως) φόρεμα.  Νομίζω δεν υπάρχει άντρας που να μην του αρέσει το συγκεκριμένο κλασσικό και διαχρονικό ρούχο. Οι περισσότεροι είναι το πρώτο πράγμα που σου λένε ότι αρέσει πολύ στις γυναίκες.
Ένα έξτρα tip είναι όταν το μαύρο φόρεμα συνδυάζεται και με κόκκινο κραγιόν. Εκεί είναι που τον έχεις κατακτήσει σίγουρα. Το θέμα όμως είναι και τα σωστά αξεσουάρ που θα κάνουν πιο κομψή την εμφάνισή σου και θα τις δώσουν τα stylish vibes που χρειάζεται.

girls1.jpg

Επόμενο είναι το σύνολο white shirt/ blue jeans.
Το λευκό πουκάμισο σε συνδυασμό με ένα jean είναι επίσης κάτι που τους αρέσει πολύ. Εξίσου κλασσικό και διαχρονικό, πηγαίνει σε όλες και με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα απογειώσεις την εμφάνιση σου. Στα αξεσουάρ θα μπορούσες να προσθέσεις μια κλασσική ζώνη, σκουλαρίκια ή ρολόι και φυσικά ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια. Φοριέται άνετα πρωί και βράδυ και θα σου δίνει ένα ''επιμελώς ατημέλητο'' ύφος.

girls2.jpg

Τόταλ black. Το λατρεύουν…
Ίσως το μαύρο να τους προκαλεί μυστήριο και να το αγαπούν τόσο. Το μαύρο σύνολο δεν θα έλειπε από την λίστα καθώς αρέσει σε πολλούς, είναι επίσης διαχρονικό και πηγαίνει σε όλες. Προσοχή όμως να μην το παρακάνουμε, η επανειλημμένη επιλογή του τόταλ black  ίσως αποβεί κουραστική και βαρετή. Εννοείται, ειδικά εδώ, δεν ξεχνούμε αξεσουάρ.

girls3.jpg

Κοντά αέρινα φορέματα. Οι λάτρεις του girly στιλ θα βρουν εδώ την χαρά τους. Τα χαριτωμένα, αέρινα φορέματα αρέσουν πολύ και δεν το κρύβουν. Είναι cute, παιχνιδιάρικα αλλά και θηλυκά.

girls4.jpg

Θα μπορούσαμε να πούμε λοιπόν, ότι κλασσικές και διαχρονικές επιλογές θα ήταν οι κατάλληλες σε περιπτώσεις που θες να εντυπωσιάσεις τον ανδρικό πληθυσμό και όχι μόνο. Απλά και σύγχρονα outfits χωρίς έντονα και extravagant στοιχεία θα είναι οι σύμμαχοί σου!

Good Luck!

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

I say a little prayer for you: τα ψυχολογικά οφέλη της προσευχής

Η σχέση νου-ψυχής στο μικροσκόπιο της επιστήμης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.