Skip to main content

FASHION TRENDS

Slouchy παντελόνια: H leather εκδοχή τους

Όταν η άνεση γίνεται must have



Είμαστε και εμείς που όσο και αν αγαπάμε την μόδα και το στιλ, πρωταρχικό ρόλο έχει η άνεση! Έτσι λοιπόν έρχεται  η μόδα με την σειρά της να μας βγάλει από την δύσκολη θέση και να κάνει hot trend τα πιο άνετα παντελόνια που μπορείς να φορέσεις.

Μη ξεχνάς πως οι καιροί επιζητούν μια γυναίκα δυναμική που λόγω των πολλών υποχρεώσεων, θα φορά άνετα και stylish ρούχα που την βγάζουν ασπροπρόσωπη από το πρωί εως το βράδυ. Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας επιβάλλουν τα slouchy pants και έτσι γίνονται ανάρπαστα ειδικά στο street style. 

Tην τιμητική τους τον τελευταίο καιρό έχουν τα leather slouchy pants. Αρχικά να σου πω, πως slouchy pants, είναι τα φαρδιά παντελόνια, εως πολύ φαρδιά... μη ξεχνάς άλλωστε πως τα skinny jeans είναι πλέον ξεπερασμένα. 

Προτιμούμε επομένως φαρδιά σχέδια τα οποία δεν μας στενεύουν και ειδικά αν είναι δερμάτινα ακόμη καλύτερα! Τα συναντήσαμε έντονα σε influencers, τόσο την Άνοιξη όσο και τον χειμώνα... ειδικά τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να τα προτιμήσεις και να τα ευχαριστηθείς. Και in fashion και άνεση... από το πρωί εως το βράδυ!

 


   

Για το πρωινό look προτίμησε το δερμάτινο φαρδύ παντελόνι σου με πουλόβερ και παλτό ενώ το βράδυ κράτησε το παντελόνι με κάποιο μεταξωτό τοπ ή πουκάμισο. 


 

πηγή φωτογραφιών: pinterest

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!