Skip to main content

FASHION TRENDS

8 all-time-classic ήδη παπουτσιών που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου

Ποιες διαχρονικές επενδύσεις πρέπει να κάνεις σε υποδήματα, για μια λειτουργική γκαρνταρόμπα που σε καλύπτει σε όλες τις περιστάσεις.



Τα κλασικά παπούτσια είναι διαχρονικά και ευέλικτα, συμπληρώνοντας τα looks μας από το πρωί ως το βράδυ και σε επίσημες εμφανίσεις. Ακολουθούν οκτώ απαραίτητα ήδη παπουτσιών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση μιας καλά μελετημένης συλλογής παπουτσιών.

Pixel

Κλασικές μπαλαρίνες

Είναι βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας που δεν πρέπει να λείπει ποτέ. Είναι άνετες, ευέλικτες και μπορούν να φορεθούν σε απλές ή και επίσημες εμφανίσεις για διάφορες περιστάσεις.

Λευκά αθλητικά παπούτσια

Ένα clean-cut ζευγάρι λευκά sneakers ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, σε casual εμφανίσεις, μέχρι και εκείνες στις οποίες επιλέγειςς φορέματα, προσφέροντας άνεση και στυλ.

Pixel

Δερμάτινα μποτάκια

Ευέλικτα και κομψά, τα δερμάτινα μποτάκια μπορούν να φορεθούν σχεδόν σε κάθε εποχή πέραν του ζεστού καλοκαιριού και να συνδυαστούν ολόσωστα με τζιν, φορέματα ή φούστες.

Μαύρες γόβες

Ένα κλασικό ζευγάρι μαύρες γόβες είναι ό,τι πρέπει για πιο επίσημες περιστάσεις που θες να ξεχωρίσεις. Είναι διαχρονικές και απίστευτα ευέλικτες.

Loafers

Τα loafers είναι άνετα και κομψά, ιδανικά για να προσθέσεις μια πινελιά κομψότητας σε ένα casual ντύσιμο ή σε αυτό του γραφείου.

Strappy σανδάλια

Είναι υπέροχα για καλοκαιρινές εκδηλώσεις, αλλά και στην ψηλοτάκουνη εκδοχή τους φορεμένα με διαφανές καλσόν για το χειμώνα. Επίλεξε ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα.

Κλασικές δερμάτινες μπότες

Είτε μέχρι το γόνατο, είτε ως μπότες ιππασίας, ένα ποιοτικό ζευγάρι δερμάτινες μπότες προσθέτει κομψότητα σε διάφορα ντυσίματα όταν ο καιρός είναι χειμωνιάτικος και απαιτεί ζεστές επιλογές.

Άνετες γόβες

Βρες ένα ζευγάρι γόβες που δεν είναι μόνο κομψές αλλά και άνετες για εμφανίσεις με μεγαλύτερη διάρκεια. Ιδανικά, επένδυσε σε αυτές με χοντρό τακούνι μέχρι 10 πόντους, σε αποχρώσεις όπως το μαύρο, το βουργουνδί ή και σε μεταλλικά χρώματα όπως το ασημένιο.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Αυτό το jeans από τα 70s εισβάλλει παραμένει στην γκαρνταρόμπα μας και φέτος

Σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη

FASHION TRENDS

Στον πυρετό του tenniscore: 6 fashion items για να υιοθετήσεις το απόλυτο trend της σεζόν

Η Zendaya έκανε την αρχή με το Challengers κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να φοράμε ρούχα και αξεσουάρ με θέμα το tennis

FASHION TRENDS

Dressed in white: 7 κομμάτια για να εντάξεις το λευκό στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη

Κλασικό και αγαπημένο, το λευκό είναι για ακόμη μια σεζόν τάση και φοριέται δίνοντας φως στις εμφανίσεις μας

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Tips για να δείχνεις πάντοτε stylish

Ακολούθησε τα προσεκτικά στην καθημερινότητά σου και δες την εικόνα σου να αλλάζει