Skip to main content

FASHION TRENDS

Η Jennifer Lopez φόρεσε το πιο πικάντικο νυφικό στο νέο της βίντεο

Σε ένα βίντεο κλιπ θα βρεις όλες τις hot wedding τάσεις… από την ειδικό!



Αν το IMDb της Jennifer Lopez είναι οποιοσδήποτε δείκτης, η σταρ κάνει μόνο ταινίες που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία σκηνή νυφικού. Σχεδόν όλα τα πιο διάσημα έργα της περιλαμβάνουν κάποια νυφική ​​πτυχή, όπως: Marry Me, Shotgun Wedding, The Wedding Planner και Monster-in-Law. Έχει γίνει μια τέτοια παράδοση της J.Lo, η τραγουδίστρια πρόσφατα χρησιμοποίησε το look για το δικό της μουσικό βίντεο.

Στις 10 Ιανουαρίου, η Lopez κυκλοφόρησε μια μίνι ταινία για το νέο της σινγκλ «Can’t Get Enough» όπου εμφανίζεται όχι με ένα, αλλά με δύο νυφικά looks.

Το hot νυφικό της J.Lo

Αν και οι επιλογές της Lopez στην οθόνη τείνουν να προβάλλονται από την πιο παραδοσιακή πλευρά, τα βίντεό της ήταν πάντα κάτι παραπάνω από συναρπαστικά. Την έχουμε δει να περπατά στο διάδρομο (σε έναν άντρα που δεν είναι ο Ben Affleck, BTW) με ένα μακρυμάνικο μπουστάκι φόρεμα με μια λαμπερή σιλουέτα γοργόνας.

Οι πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες του φορέματός της, ωστόσο, ήρθαν με τη μορφή δύο τεράστιων κοψιμμάτων — και τα δύο, κατάλληλα, σε σχήμα καρδιάς. Η μία ήταν ανεστραμμένη για να δείχνει περήφανα τον αφαλό της, ενώ η άλλη αναδείκνυε επικίνδυνα στους μηρούς της.

Το αυθεντικό αριστούργημα προέρχεται από τον Ουκρανό σχεδιαστή Frolov. Αγαπημένη της Beyoncé, η μάρκα είναι γνωστή για τα στρατηγικά τοποθετημένα κοψίματα και το ελάχιστα ορατό πλέγμα – όπως αποδεικνύεται ξεκάθαρα από το φόρεμα της Lopez.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Όταν επρόκειτο να προσελκύσει το φανταστικό γαμήλιο σύνολό της, η Λόπεζ φορούσε τα πιο αστραφτερά σκουλαρίκια με διαμάντια από δύο πέτρες. Ήταν το κοντό της πέπλο, ωστόσο, που αξίζει την προσοχή σας.

Το ιβουάρ τούλι τονιζόταν από έναν ασορτί φιόγκο, που έδενε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της J.Lo. Με το που ανέβηκε στο TikTok, η εμφάνιση έχει ήδη χαρακτηριστεί ως μία από τις μεγαλύτερες νυφικές τάσεις της χρονιάς.

Τι αξίζει ακόμα την προσοχή μας

Όπως πολλές σύγχρονες νύφες, το Lopez's άλλαξε δεύτερο φόρεμα για τη σκηνή της δεξίωσης. Αυτή τη φορά, ήταν κοντό και ογκώδες το στράπλες μίνι που είχε μια ασύμμετρη φούστα με φυσαλίδες και κόκκινες ροζέτες που μιμούνταν το μπουκέτο της.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη